<>

 
 
 
A Barcelona jól megszórhatja az APOEL-t a Bajnokok Ligájában, míg a Porto és a Nottingham otthon nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Barcelona, Porto, és...

A Barcelona jól megszórhatja az APOEL-t a Bajnokok Ligájában, míg a Porto és a Nottingham otthon nyerhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

199. Barcelona-APOEL Nicosia, 4 vagy több gól (1,67) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Barcelona a nyáron betömte a védelmén található összes lyukat, támadásban pedig Luís Suárezzel és Ivan Rakiticcal frissített. A recept adott a sikerre, és eddig ha nem is simán, de jönnek a győzelmek. Az Elche a félpályán alig tudott átjönni a nyitányon, a Villarreal otthonában csak a végén jött a gól, de az maximálisan megérdemelt volt, ahogy a Bilbao elleni két kései gól sem derült égből érkezett. Dani Alves és Thomas Vermaelen még kisebb kérdőjel, Suárez sincs. Az APOEL-ről tavaly a hatalmas belső botrányok miatt lehetett hallani, azóta új tulajdonos jött, és éppen időben rendet rakott. A két évvel ezelőtti BL-bravúr után tavaly az Európa-ligában szerepelt, most pedig megérdemelten tért vissza a legjobbak közé. Azt is látni kell, hogy a mostani keret nem a 2012-es, és a labda nélkül borzasztóan nehéz lesz a Nou Campban, ahogy például az Elchének is volt. A katalánok simán összehozhatnak egy négyest, főleg úgy, hogy Lionel Messi nagy kedvvel játszik és Neymar is visszatért.

215. Porto-BATE Boriszov, 1, 0-1 (1,70) - Bajnokok Ligája, 20:45

A portugál bronzérmes fogadja a fehérorosz bajnokot. A Porto besült az előző idényben, ami nem csoda, az elmúlt években legnagyobb értékeit szinte mind elvitték, miközben igazi bombaigazolást nem hajtott végre. Az idén nyáron is inkább eladásban jeleskedett, de közben, ahogy azt megszokhattuk ügyes, kevésbé ismert tehetségekkel tankolt fel, és elég nagy potenciál rejlik a mostani keretben, ha összeáll. Hazai pályán mindig jól teljesített, a múlt szezonban 29 gólig jutó Jackson Martínez vezér lehet. A BATE-t a Debrecen ellen láthattuk, hogy nem világverő csapat. A két évvel ezelőtti, Bayern Münchent legyőző keretből hiányzik Alekszandr Hleb és Renan Bressan, tehát húzónév nincs is igazán. A selejtezőben nagyon jó sorsolással, de kínok kínján jutott el idáig, és felettébb gyenge eresztésnek tűnik. A Porto móresre taníthatja.

220. Nottingham-Fulham, 1 (1,66) - angol másodosztály, 20:45

A harmadik fogadja az utolsót az angol másodosztály 7. fordulójában. A Nottingham már tavaly is felsőházi, sőt rájátszásra esélyes csapatnak számított, de a tavaszi hajrában elveszett. A nyáron erősödött, így ebben a szezonban egyértelműnek tűnik célja, és eddig ennek megfelelően, veretlenül, kiváló védekezéssel (csak 4 kapott gól) robog át a mezőnyön, pedig nem volt olyan egyszerű sorsolása. Egy csatára 5 gólt vállalt ilyen rövid idő alatt. A Fulham szurkolók nem hisznek a szemükben, alig néhány hónapja még az élvonalbeli bennmaradás volt a cél, erre most a harmadosztály elkerüléséért szerepelnek. Eleinte még csak szoros vereségek jöttek, de az utolsó három mérkőzésen becsúszott egy 5-1-es és egy 3-0-s vereség, a védelem tehát darabokban. A Nottingham támadóereje adott, hogy ezt a hátsó sort darabokra szedje, így hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!