<>

 
 
 
Habár az Európa-liga mindig tele van meglepetésekkel, úgy érezzük, az angol – német párharcban nem hibázunk a gólváltással.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólváltást várunk Liverpoolban

Habár az Európa-liga mindig tele van meglepetésekkel, úgy érezzük, az angol – német párharcban nem hibázunk a gólváltással.
Európa-liga
Everton - Wolfsburg
Csütörtök, 21:05 óra

A liverpooli kékek visszafogottan kezdték a Premier League idei küzdelmeit, 4 forduló után 1 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség áll Roberto Martínezék neve mellett. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy rendkívül nehéz volt a Stolverkosok, sorsolása, túl vannak egy Arsenal (2–2) és egy Chelsea (3–6) elleni rangadón is. Ami viszont szembetűnő, négy meccs alatt már 9 gólt termelt a támadósor, ez pedig a listavezető Chelsea mögött a második legjobb mutató. Ha mindehhez azt is hozzátesszük, hogy olyan klasszisok felelnek a helyzetek kihasználásáért, mint Lukaku, Eto’o, Mirallas, vagy éppen Naismith, akkor nincs min csodálkozni. Pienaar, Oviedo és Distin játéka kérdéses, a többiek elvileg hadra foghatók.

Ami a Wolfsburgot illeti, Dieter Hecking együttesének sem volt könnyű a bajnoki nyitány, hiszen rögtön a címvédő Bayern ellen kezdtek a Bundesligában, nem sok sikerrel (1–2). Ezután két döntetlen következett, sorrendben a Frankfurt (2–2) és a Hoffenheim ellen (1–1), így egyelőre nincs meg az első győzelme a Farkasoknak az idei szezonban. Pedig a német oldalon is vannak klasszisok, elég, ha csak a horvát Ivica Olicot, vagy a belga Kevin de Bruyne-t említjük. A vendégeknél a régóta vállsérüléssel bajlódó Ivan Perisic biztosan nem léphet pályára, a hírek szerint pedig a svájci hálóőrt, Diego Benaglio-t influenza sújtja, így az ő játéka is kérdéses.

Tipp: Everton - Wolfsburg, mindkét csapat szerez gólt(1.60) - Tippmixpro

Mint azt az eredményekből is láthatjuk, az Everton és a Wolfsburg egyaránt betalált az idei tétmérkőzésein. Ezek után mi másra is fogadhatnánk, mint hogy egymás kapuját is beveszik, legalább egy-egy alkalommal?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!