<>

 
 
 
A francia élvonal mellett az osztrák és az olasz másodosztályban is javában vadászunk a pénteki kínálatból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: olasz, francia, osztrák kaland

A francia élvonal mellett az osztrák és az olasz másodosztályban is javában vadászunk a pénteki kínálatból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

090. Mattersburg - Horn, 1 (1.55) - osztrák másodosztály, 20:30

A 3. fogadja a 7. helyen állót a 11. fordulóban. A Mattersburg eddig hatékony támadójátékot mutat, 10 kör alatt 20 gólt lőttek és a 10 kapott gól is csak azért ennyi, mert a Liefering egy hatost gurított nekik. Az előző három fordulóban nem nyertek, de szégyenezniük csak az említett Liefering elleni 3-6-os zakó miatt kell, a Kapfenberg és az Innsburck otthonában elért döntetlen nem rossz eredmény. A Horn helyzete aggasztóbb: 10 forduló alatt mindössze 7 gólt lőttek, vendégként meglepték ugyan a Lustenau-t, de a 3:9-es idegenbeli gólarány magáért beszél. Tavaly 44 ponttal a 7. lett a gárda, kb. ez várható tőlük idén is. A két keret közt minőségbeli különbség van és bár a Mattersburg kisebb gödörben van, a Horn remek ellenfél lehet a javításhoz!

112. Bordeaux - Evian Thonon Gaillard, 1 (1.52) - francia bajnokság, 20:30

Papíron a nap egyik legjobb tippjének is mondható a francia élvonal 6. körének nyitómeccse. A Bordeaux remekül kezdte a szezont három sikerrel, majd az utóbbi két körben megakadt a szekér: döntetlen a Bastia ellen, majd legutóbb vereség a Guingamp otthonában. Nyáron nem volt komoly mozgás a csapatnál, a padra Willy Sagnol ült le. Az Evian idén csak szenved és az első 5 forduló után gyakorlatilag minden francia szaklap az egyik kiesőjelöltnek tartja. Mindössze 1 pontot szereztek, de a PSG elleni döntetlen inkább a párizsiak fegyelmezetlenségének és támadásbeli impotenciájának volt köszönhető. Az elmúlt 5 fordulóban kilátástalan játékot mutattak, így idén valóban erősen benne van a pakliban, hogy nem tudnak a veszélyzóna felett maradni. Elnézve az eddig látottakat, nehezen tudjuk elképzelni, hogy az Evian meglepetést okozhatna a Bordeaux otthonában...

100. Spezia-Entella, 1 (1,97) - olasz másodosztály, 21:00

A 12. fogadja az utolsót a 4. fordulóban. A Spezia az előző szezonban a 8. helyen zárt, hazai pályán 9-7-5-ös mérleggel, ami átlagos. A rájátszásban nem sok esélye volt, az első körben rögtön kiesett. Eddig egy veresége van az ősszel, de azt is meg kellett volna, hogy nyerje helyzetei alapján. Az Entella újonc, és egyelőre nagyon nem ízlik a színvonal egy osztállyal feljebb. A Bologna elleni idegenbeli 1-1 nem mutat rosszul, de két hazai elég sima vereség annál inkább. Az egyetlen pontszerzés alkalmával a legjobb keret állt ki, ezúttal azonban a védelem két fontos tagja sem szerepel, ami nagy érvágás. Ezek tudatában fogadunk az 1-esre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!