<>

 
 
 
Meglepetést szimatolunk az osztrák második vonalban, ahol az idén csak szenvedő Lustenau otthonában nem olyan esélytelen az Innsburck, mint ahogyan azt a szorzók mutatják...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Kiváló szorzóra leltünk Ausztriában!

Meglepetést szimatolunk az osztrák második vonalban, ahol az idén csak szenvedő Lustenau otthonában nem olyan esélytelen az Innsburck, mint ahogyan azt a szorzók mutatják...
Osztrák másodosztály
Austria Lustenau - Wacker Innsburck
Péntek, 18:30 óra

A 11. fordulót rendezik az osztrák második vonalban: a hazaiak a bennmaradásért, a vendégek a feljutásért küzdenek. A Lustenau jelenleg a 9., kieső helyen tanyáznak 9 egységgel. A zöldek mindössze 2-3-5-ös sort tudnak felmutatni, ebből a hazai mutatójuk 1-1-3. Két sikerüket az Innsbruck és a Hartberg ellen aratták. De nem mostanában... A legutóbbi öt fellépésükön nyeretlenek maradtak, és ebben a periódusban csak két remire futotta erejükből. A forma tehát nem biztató, ugyanakkor hétfőn apróbb siker érte a társulatot: a Team Für Wien vendégeként a hajrában sikerült pontot csenniük (3-3). A helyzetük nem kilátástalan, ugyanis az 5. Superfund is csak 12 pontnál jár, tehát lőtávolságon belül áll jó néhány alakulat. A keretben nincs eltiltott, viszont a gárda irányítója hetek óta sérült, visszatérésére nincs esély.

Főtipp

Austria Lustenau - Wacker Innsbruck, X2 (1.53)

Bátrabbaknak

087. Austria Lustenau - Wacker Innsbruck, 2 (2.49) - Tippmix

A Wacker Innsbruck tavaly búcsúzott az élvonaltól, és a cél nem is lehet más, mint az azonnali visszajutás. A tiroliak kissé beragadtak a rajtnál, az első négy ütközetben mindössze egy egységet termeltek, ám utána összekapták magukat a fiúk. Futottak egy ötmeccses győzelmi szériát, amelyet a héten a Mattersburg szakított meg, miután remizni tudott Innsbruckban. A Wacker jelenleg 10 mérkőzést követően 17 ponttal a 4., lemaradása a listavezető Liefering mögött 5 egység.

A Lustenau idén egyelőre csak kínlódik, legutóbb már az újonc ellen elért pontszerzés is csak hajszálon múlott, a védelem könnyen zavarba hozható. Ezzel ellentétben a vendégek játéka biztató. A forma és a mutatott játék alapján az Innsbruck legalább 1 pontra jó lehet péntek este!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!