<>

 
 
 
Pénteken folytatódik a Bundesliga és a francia második vonal is: előbbiben a Freiburg sikerével szemezünk, míg utóbbiban ismét egy döntetlent szemeltünk ki!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Német hazai, francia iksz!

Pénteken folytatódik a Bundesliga és a francia második vonal is: előbbiben a Freiburg sikerével szemezünk, míg utóbbiban ismét egy döntetlent szemeltünk ki!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

094. Freiburg - Hertha BSC, 1 (2.54) - német bajnokság, 20:30

Első győzelmét szerezhetné meg mindkét csapat a Bundesliga idei szezonjában, a hazai Freiburgnak azonban mégis nagyobb a sansza szerintünk a három pont begyűjtésére. A Freiburg az első fordulóban kis híján pontot csent a Frankfurt otthonában, majd gólnéküli döntetlent játszott odahaza a Gladbach ellen, ami figyelemre méltó eredmény tekintve a különbségeket. Ráadásul legutóbb a Dortmund ellen is fölvette a harcot, igaz a végeredmény simábbnak tűnik, 3-1-re kapott ki a gárda. A Hertha ezzel szemben a Werder elleni hazai 2-2 után nem sokat mutatott. A 4-2-es vereség a Leverkusen ellen még legalább támadásban pozitívum, de a hazai 3-1-es vereség a Mainztól már nehezen magyarázható. Sok a hiányzó is, Cigerci, Baumjohann, Plattenhardt, Langkamp és Gerbeck is sérültek, hazai oldalon csak Schahin, Stanko és Mehmedi nem bevethető, igazából az utóbbi a nagyobb érvágás. A Herthában hiába vannak sztárok (Kalou, Heitinga) egyelőre nem állt össze a csapat. Szerintünk még most sem fog, a jól szervezett Freiburg megszerezheti első győzelmét.

107. Chateauroux - Nancy, X (2.80) - francia másodosztály, 20:00

A 12. látogat a 15. helyezett együtteshez. A Nancy tavaly csak 3 ponttal maradt le a dobogóról és egyben feljutó helyekről, mely egyértelmű csalódás volt. Idén sem sikerült jól a rajt: 1-4-1 mérleggel állnak, vendégként egyet nyertek, egyszer vesztettek. Tavaly hajlamos volt remizni a csapat, pláne idegenben. A Chateauroux tavaly papíron kiesett, ám az egyik harmdosztályú feljutó nem kapott licencet, így maradhatott ebben az osztályban a csapat. Vélhetően idén is kiesési problémák várnak majd rájuk, főként saját közönsége előtt lehet veszélyes, akárcsak az előző szezonban. Idén 1-3-2-vel rajtoltak, otthon a Troyes elleni vereség után egy Clermont elleni sikerrel, majd az újonc Orleans elleni döntetlennel javítottak. A Nancy eddig stabilan védekező, ám támadásban problémákkal küzdő együttes idén is, a hazaiak pedig csak a szokásos formát hozzák. A keret a vendégek mellett szólna, de a jelenlegi formát elnézve bőven benne van a pontosztozkodás ebben a derbiben...

 
 
  • 1TV-nezo2014szeptember19.14:31ÚjVálasz

    Üdv. :)

    Bocs, de véleményem szerint az idén is feljutásra áhítozó Nancy-nak, ezt a lényegében tavaly kiesett Chateauroux-ot most is vernie kell.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!