<>

 
 
 
Őrült kombinációból gazdagodott meg egy brit fogadó a hétvégén, kilenc mérkőzésre tett, és 7,5 milliót nyert
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

9-es kötéssel nyert 5 euróból 23 ezret

Őrült kombinációból gazdagodott meg egy brit fogadó a hétvégén, kilenc mérkőzésre tett, és 7,5 milliót nyert

Az ismeretlen játékos egy 9-es kötésre helyezett el 5 eurót (nagyjából 1600 forintot) még múlt pénteken, tippjeit még felsorolni sem könnyű, de nézzük, a következők voltak: nyer a Chelsea 1,33-ért, a Southampton 1,83-ért, az Everton 2,15-ért, az Aston Villát 11-ért, a Birmingham-Leedsen és a Peterborough-Notts Countyn a döntetlen 3,30-ért és 4-ért, a Celticet 1,44-ért, a Manchester Unitedet 1,30-ért és végül 3,30-ért a Hull-West Ham X-ét.

A Chelsea-n egy darabig lehetett izgulni, de a vége sima 4-1 lett, ahogy a Southampton és az Everton is, előbbi 4-0-ra, utóbbi 2-0-ra nyert. A sor legmeredekebb tippje hamar jól állt, és maradt is az 0-1, de még messze volt a vége. A két döntetlen 0-0-val és 1-1-gyel érkezett, a Celtic a vártnál szorosabban, 2-1-gyel. A Manchester United 4-0-s gáláját csak élvezni lehetett, így már csak egyetlen tipp maradt, a Hull és a West Ham döntetlenje hétfőn 21 órától.

Összejött, de elég meredeken, így az esélyesebb Tigrisek kétszer is vezettek, ám Mohamed Diamé góljára szinte azonnal jött Curtis Davies öngólja, így 2-2-vel kb. 25 percet kellett kihúzni. Már-már a zsebében érezhette emberünk a szelvényt, amikor a 94. percben a Kalapácsosok vadonatúj igazolása, Enner Valencia hatalmas kapufát fejelt. A labda azonban kifelé szállt, így révbe ért. Jutalma átszámítva 1600 forintból 7,5 millió! Ez is bizonyítja, a lehetetlen nem létezik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!