<>

 
 
 
A Newcastle-ben és jó formája ellenére a Swansea Cityben sem hiszünk a Premier League-ben, veretjük őket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Southampton és Hull City

A Newcastle-ben és jó formája ellenére a Swansea Cityben sem hiszünk a Premier League-ben, veretjük őket.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

149. Newcastle-Hull City, 2 (3,15) - angol bajnokság, 16:00

Az utolsó fogadja a 10. helyen állót a Premier League 5. fordulójában. A Newcastle-nek nagy szerencséje, hogy tavaly ősszel száguldott, és szinte félidőre bebiztosította helyét. A tavasszal ugyanis onnantól, hogy eladta Yohan Cabaye-t, mélyrepülésbe kezdett. Szinte mérkőzést alig nyert. A nyáron sokat változott a keret, nem lehet mondani, hogy gyenge névsor állt össze, ám az eredmények csak nem jönnek. Nyeretlenül, kilenc gólt kapva áll, a legutóbbi Southampton elleni négyes kétségbeejtő. A menedzser fejét követeli mindenki, de egyelőre maradt. A baj, hogy az egység is elveszett. A Hull csendesen bennmaradó lett, sőt a nemzetközi porondra is kijutott, igaz gyorsan elvérzett. Az új szezont stabilan kezdte, hétfőn a West Ham United ellen kétszer is vezetett, de végül csak X lett. Akad egy új 10 milliós csatár a Palermóból, akitől rengeteget várnak. A Hull az utolsó ötből négyet megnyert a Newcastle otthonában, és egyébként is nagyon megy a Szarkák ellen. Elnézve a hazai gondokat kinéz egy újabb siker, és az oddsmozgás is erre utal. Esik a 2-es, erre szavazunk.

150. Swansea City-Southampton, 2 (2,75) - angol bajnokság, 16:00

A Swansea óriási meglepetés, nem azért, mert annyira rossz csapat lenne, hanem annyi változás történt a nyáron. Akadt néhány távozó, tavasszal a bennmaradásért is küzdeni volt kénytelen, és a nyári felkészülési eredményei sem tűntek éppen biztatónak. Ehhez képest kihasználta a Manchester United gyengeségeit, majd a Burnleyt kötelezően, utána a szintén gyengélkedő West Bromot verte. A Chelsea ellen vezetett, de beleszaladt a késbe. A Southamptonnál még nagyobb volt a felfordulás, a fél csapatot, a legjobbakat eladták, de egészen jól igazoltak helyükre, így nem tűnt akkora katasztrófának a helyzet augusztus végére, mint korábban jósolható volt. Már Liverpoolban is jól ment, a West Brom ellen kisiklott, de azóta nagyon megindult. Az elmúlt szezonban kétszer verték a Szentek a Hattyúkat, akik 287 perce nem találtak ellenfelük kapujába. A Swansea túlértékeltebbnek tűnik riválisánál, és kérdés, hogyan reagál az első vereségre, szerintünk bajba kerülhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!