<>

 
 
 
A Milan és a Juventus nagy olasz rangadóján szerintünk mindkét háló megzörren majd. Nézd csak, hogy miért!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Juventus vért izzadhat a Milannal

A Milan és a Juventus nagy olasz rangadóján szerintünk mindkét háló megzörren majd. Nézd csak, hogy miért!
Olasz bajnokság, 3. forduló
Milan-Juventus
szombat 20:45 óra

Nagy változásokon ment keresztül a Milan a nyáron: a kispadra Inzaghi mester ült le, a keretbe pedig érkeztek új játékosok szép számmal. Bonaventura, Torres, Armero, Diego Lopez, Menez, Agazzi, Alex egyaránt jó fogásnak tűnik. A piros-feketék jól kezdték a szezont, két sikert könyvelhettek el eddig. Bár, azért kritizálni is lehet Ramiékat... A 8 rúgott gól parádés támadófutballra vall, viszont az 5 kapott találat már elgondolkodtató. A Lazio és a Parma is bevette szegény Diego Lopez kapuját, aki a 4. parmai gólba bele is sérült... A Real korábbi kapusa egyelőre nem igazolja jó hírnevét, és most két hétig biztosan nem is tud javítani renoméján... A keretben a kapuson kívül Alex és Montolivo sérült, El Shaarawy és Torres bevetésére van némi esély, Bonera viszont az eltiltását tölti.

Milan-Juventus, mindkét csapat gólt szerez (1,83)

Allegri mesterrel a kispadon eddig valamennyi idei tétmeccsét kapott gól nélkül nyerte meg a Juve. A bajnokságban 1-0-ra nyertek a Chievo vendégeként, majd 2-0-ra verték az Udinét, és ugyanilyen arányban mattolták a BL-ben a Malmöt. Elnézve Tevezék játékát, az az ember érzése, hogy eddig takarékon futballoztak a zebrák. A keret brutális, Evra, Morata, Pereyra és Pasquato érkezett többek között Torinóba. Allegri nem számolhat Pirlóval és Vidallal, Barzagli bevetésére viszont van halovány esély.

Elnézve a két együttes eddigi meccseit, leginkább a mindkét fél betalál opció tűnik a legjobb választásnak. Erre a Milan támadó- és védekezőszekciója lehet a garancia... Mi ezt húzzuk be a talján rangadóra!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!