<>

 
 
 
Az alsóházi rangadót szerintünk a Puskás Akadémia nyerheti meg a Pápa ellen a labdarúgó NB I-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Véget érhet a Puskás vesszőfutása

Az alsóházi rangadót szerintünk a Puskás Akadémia nyerheti meg a Pápa ellen a labdarúgó NB I-ben.
Labdarúgó NB I, 8. forduló
Puskás Akadémia-Lombard Pápa
szombat 20:30 óra

Az a nagy helyzet, hogy egyszerűen fogalmunk sincs, mi a baj a Vidi II-vel... A költségvetés, a játékosállomány, a szakmai vezetés és az infrastruktúra is adott lenne ahhoz, hogy a felcsútiak stabil középcsapatként éljék mindennapjaikat, ezzel szemben a Benczés-legénység jelenleg a sereghajtó, két iksz mellett öt zakó áll a brigád neve mellett... Odahaza mindkétszer remiztek (Pécs, Paks), a túrákat viszont egytől egyig elbukták Tischlerék. Három idegenbeli mérkőzésből érkeznek a mai ütközetre, tehát nincs valami parádés hangulat a csapat háza táján...

A Magyar Kupában áll még a kék-fehér alakulat, a Ligakupában viszont a héten a másodosztályú Szigetszentmiklós ellen is elvéreztek az "akadémisták". Egy eltiltott védőjük van, Benczés Miklós tehát egész erős kerettel fogadhatja a Veszprém megyei riválisát.

Puskás Akadémia-Lombard Pápa, 1 (2,10) - Tippmix

A Lombard jól kezdett, majd máig nem tisztázott körülmények miatt távozott Mátyus János vezetőedző a kispadról... A sárga-feketéknél az örök beugró, Kovács László lett a megbízott vezetőedző, és az egykori remek kapus bemutatkozása nem sikerült: az MTK elvitte mindhárom pontot a Perutz-stadionból.

A Lombard jelenleg a 10. 7 fellépésen szerzett 8 pontjával. Idegenben 0-1-2 a soruk, ehhez 1-7-es gólarány párosul. A Vidi és a Nyíregyháza egyaránt 3-0-ra verte Csizmadiáékat, a Dunaújváros ellen jött össze az iksz (1-1).

A héten a gárda B-csapata Sopronban vereséget szenvedett a Ligakupában. Aggasztó ólszegénység jellemzi mostanság Popinékat: legutóbb több mint egy hónapja talált kapuba a Lombard, azóta pedig 5 tétmeccset vívtak a sárga-feketék teljesen impotensen...

Kenesei felépült, eltiltott nincs a keretben, Sluka viszont nincs bevethető állapotban.

Egyik alakulat sincs csúcsformában, és akkor még visszafogottan fogalmaztunk. Ugyanakkor a hazaiak keretét erősebbnek érezzük, és ugye minden rossz sorozat megszakad egyszer. Mi bizalmat szavazunk Lencsééknek, és csakúgy, mint tavaly ebben a felállásban, ezúttal is az ő sikerüket várjuk. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!