<>

 
 
 
Rangadót rendeznek ma Birminghamben, ahol Arséne Wenger együttese a remekül rajtoló Aston Villához látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Már megint bajba kerülhet az Arsenal

Rangadót rendeznek ma Birminghamben, ahol Arséne Wenger együttese a remekül rajtoló Aston Villához látogat.
Angol bajnokság, 5. forduló
Aston Villa-Arsenal
szombat 16:00 óra

Paul Lambert alakulata talán saját szurkolóit is meglepte, hiszen a Villa az első négy fordulóban 1 döntetlen mellett 3 győzelmet számlál, így a listavezető Chelsea mögött a második helyről várhatja a folytatást. Legutóbb az Anfielden aratott diadalt a bordó-kék társaság, Gabriel Agbonlahor találatával. Rajta kívül is vannak remek képességű játékosok a keretben, mint például Darren Bent, Charles N’Zogbia, Philip Senderos, vagy a MU-tól a nyáron kölcsönbe érkező Tom Cleverley, így ha kitart a birminghamiek remek formája, sok örömet okozhatnak majd a Villa Park nézőseregének. Benteke és Kozak hosszabb időre kidőlt, Joe Cole viszont felépült, így ma délután pályára léphet.

Aston Villa-Arsenal, mindkét csapat gólt szerez (1,80)

Az Arsenal minden évben a „talán majd most” jegyében vág neki a Premier League küzdelmeinek, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a közvetlen élmezőnnyel nem tudja felvenni a versenyt a Wenger legénység. Habár egyelőre még nem találtak legyőzőre az Ágyúsok az idei pontvadászatban, négy meccsükből háromszor is megosztozkodtak a pontokon aktuális ellenfelükkel (Everton, Leicester, Man. City), s csupán a Crystal Palacet tudták legyőzni. A hétközi Bajnokok Ligája mérkőzés sem úgy alakult a londoniaknak, ahogyan azt előzetesen eltervezték, a Dortmund gyakorlatilag lefutballozta Öziléket és a 2–0-s végeredmény az angolokra nézve volt hízelgő. A sérüléshullám idén sem kerüli el az Arsenalt, Sanogo, Monreal, Debuchy, Giroud, Gnabry és Walcott is harcképtelen.

Izgalmas derbire van tehát kilátás, ahol nem mernénk egyértelmű esélyest megnevezni. Az viszont nyilvánvaló, hogy mindkét oldalon a támadósor a veszélyesebb, így jó esélyt látunk a gólváltásra, mi erre fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!