<>

 
 
 
A Monaco a Leverkusen legyőzéséből meríthet a Ligue 1-re, ahol jelenleg mindössze a 19. helyen tanyázik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A BL-ből meríthet a bajnokságra a Monaco

A Monaco a Leverkusen legyőzéséből meríthet a Ligue 1-re, ahol jelenleg mindössze a 19. helyen tanyázik.
Francia bajnokság, 6. forduló
Monaco-Guingamp
vasárnap 17:00 óra

Leonardo Jardim együttese a hétközi BL-fordulóban fontos sikert könyvelhetett el (Leverkusen 1-0). Kellett is a győzelem, hiszen a nyáron kinevezett vezetőedző széke bizony erőteljesen imbolygott. A hercegségbeliek rendesen beragadtak a rajtnál, 5 mérkőzésen mindössze 4 egységet szerezve a 19. pozícióból várhatják a folytatást. A II. Lajos Stadionban a Lorient-tól kikaptak Berbatovék, a Lille-lel pedig mindössze remizni tudtak. A keret gyengült nyáron, elég, ha csak James Rodriguez vagy Falcao nevét említjük. A piros-fehérek jelenleg a csapatépítés stádiumban vannak, ám azért abban biztosak vagyunk, hogy az élmezőnyben zárnak majd Moutinhoék. A keretben két bekk és egy támadó sérült, a hátvédek közül az egyik kétmeccses, a többiek még nem léptek pályára az idén.

Monaco-Guingamp, 1 (1,57)

A Guingamp 5 fellépésen 6 pontig jutott, idegenben 1-0-1-es a mérlegük, és összességében sem játszottak még döntetlent a fiúk. A bajnokságban a Bordeaux-t verték a múlt hétvégén, viszont az EL-ben kiadós vereségbe szaladtak bele Olaszországban (Firenze 3-0). Dialloék elég hullámzó teljesítményt nyújtanak eddig az idén, a listavezető elpáholása előtt a Lorient mért rájuk megsemmisítő erejű csapást (4-0). A narancssárgák keretében egy alapvédő hiányzik, rajta kívül csak perememberek hiányoznak.

Az az érzésünk, hogy a hétközi BL-siker végre megindítja felfelé a tabellán a házigazdát. Meggyőződésünk, hogy a piros-fehérek megszerzik szezonbeli első sikerüket. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!