<>

 
 
 
Az Inter a Serie A-ban, a Manchester United a Premier League-ben, míg a Malmö az Allsvenskanben nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Inter, Malmö és Man. United

Az Inter a Serie A-ban, a Manchester United a Premier League-ben, míg a Malmö az Allsvenskanben nyerhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

229. Leicester City-Manchester United, 2 (1,59) - angol bajnokság, 14:30

A Leicester City kíméletlenül tarolt végig a másodosztályon az elmúlt idényben, hazai pályán 17-4-2-es mérleget tudott. A váltás a Premier League-be eddig fantasztikusan sikerült. Botrányosan erős a sorsolása, így a Chelsea-től kikapott, de idegenben és csak 2-0-ra, míg az Everton és az Arsenal ellen egy-egy döntetlen összejött, továbbá a Stoke City otthonában is bravúr volt nyerni. Egy sérült akad, míg az első számú kapus kérdéses. Ami a másik oldalt illeti, jól ismert történet. A Manchester United példátlanul bevásárolt sztárokból, egyedül a védelem maradt talán védtelenül, ám amit támadásban tud, az lassan galaktikus, legalábbis nevekben. Az alvó óriás a QPR ellen ébredt, és megindulhat a szekér három nehéz mérkőzés után. Van sérült bőven, de a jelenlegi keretnek ez meg sem kottyanhat. A Leicester eddig óriásölő, az MU pedig még kiszámíthatatlan, de a legutóbbi hétvége adott egy lökést, és hitet a támogatásában. Bepróbáljuk a 2-est 1,60 körüliért.

235. Malmö-Helsingborg, 1 (1,55) - svéd bajnokság, 17:30

Az éllovas fogadja a 10. helyezettet. Papíron nem néz ki nagy meccsnek, pedig óriásinak ígérkezik. Két szomszédvár csatázik, és bár a Helsingborgnak az idén nagyon nem megy, hagyományosan a liga egyik legnagyobb csapata. Az utóbbi időben jól halad, így 10 pontot szerzett az utolsó öt mérkőzésen, ám idegenben 2-3-6-os mérleggel még mindig nagyon halvány. Ehhez adódik, hogy a házi gólkirály (20/14) kimarad, ami óriási érvágás, ez a mostani csapat David Accamtól függ. A Malmö fiatal kerettel bír, nem várt siker a BL-főtábla, és Torinóban egészen jól helytállt. Nem biztos, hogy egy ilyen túra után okos fogadni a csapatra, amely ezen felül még nincs is valami nagy formában hazájában, de szerintünk megéri. A Malmö közel a bajnokság végéhez a helyi sajtó szerint bajnoki döntőnek veszi a rangadót, és öt pont előnnyel állva tényleg nagy lépés lehet ez előre. Nagyjából 22 ezer fős tele stadion teheti garantálttá a motivációt. 1-es.

206. Palermo-Internazionale, 2 (1,92) - olasz bajnokság, 20:45

A Palermo kétséget sem hagyott afelől, hogy másodosztályú kitérője csak egy kisiklás volt, így borzasztóan simán, bajnokként került vissza. Otthon voltak nála jobbak, de csak azért, mert a végén kiengedett, így 12-6-3-as mérleggel és 29-13-as gólaránnyal zárt.Eladta legnagyobb értéket Angliába, és eddig nem játszik az élvonal szintjén, két vereséggel kezdett, az eddig stabil védelme sem az igazi, de támadásban is súlyos problémákkal küzd. Az Inter tovább éli átalakulását, a nyáron is nagy volt a mozgás, de erősödni látszik a keret, igaz maximum a dobogó lehet célkitűzés. A Torino elleni 0-0-val kezdett, majd jött a Sassuolo elleni hetes, ami megmutatta, mire képes támadásban. Most is ez lehet a kulcs, a szicíliai védelem ugyanis sebezhető a javából, míg hátul Nemanja Vidicsék eddig jó munkát végeznek. Megér egy próbát a 2-es.

 
 
  • 2jakal2014szeptember21.16:21ÚjVálasz

    hogy hogyan tud egy leicester a mu nak 5 öt lőni az számomra talány
    mi lesz he az arsenalhoz megy 10-0

     
  • 1jakal2014szeptember21.09:37ÚjVálasz

    a MU kiüti a leicestert 1,6 ér elég jó
    az interben nem bízom hiszen a sassuolo nem palermo
    a malmö szerintem lazára veszi a helsingborgot mert annak most kell minden pont

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!