<>

 
 
 
Három 19 oddsot kombinált össze egy ügyes brit fogadó, így egyetlen euróból milliomos lett két óra alatt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

19-es oddsokat kombinált, milliomos lett

Három 19-es oddsot kombinált össze egy ügyes brit fogadó, így egyetlen fontból milliomos lett két óra alatt.

Nagy Britanniában napról napra gazdagodnak meg fillérekről, így az eheti emlékezetes 9-es kötés (amely főleg az angol élvonalbeli meccsekből állt össze) után itt egy újabb beteg szelvény. Három 19-es oddsot rakott össze egybe egy játékos, és már meg is gazdagodott.

A fogadó fejest ugrott az angol ligarendszerbe, mindhárom mérkőzésen arra tett, hogy mindkét csapat mindkét félidőben betalál. A League One-ban (harmadosztályban) a Doncaster Chesterfield illetve a Fleetwood-Bristol City, a negyedik vonalban (League Two-ban) a Northampton-Accrington meccset nézte ki.

És milyen jól tette! A Doncaster-Chesterfielden (3-2) meleg volt a pite, hiszen a vendégek a 42. percben szépítettek 2-1-re, de a 61. percre már megjött a második félidi gólváltás. A Fleetwood-Bristol Cityn (3-3) a 31. percre kipipálhatta az első, a 61. percre a második félidei gól-gólt. A Norhampton és az Accrington igazi gólparádét rendezett (4-5), így az első félidőben a 26. percben már 1-1 volt az állás, tehát a fele nyert. A második félidőben viszont a 75. percig nem jött találat, ám akkor három perc alatt mindkét oldalon egy-egy, így 12 perccel a vége előtt már mind a három találkozón összejött a nyereség.

És mivel mindhárom összecsapás szombaton 16 órakor kezdődött, így a szerencsés fogadó alig másfél óra alatt meggazdagodott! 1 fontból (396 forint) 6859-et, csaknem 2,8 millió forintot nyert.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!