<>

 
 
 
Gólváltással kalkulálunk két svéd középcsapat, az Atvidabergs és a Norrköping hétfői összecsapásán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólváltást hozhat a kőkemény svéd csata

Gólváltással kalkulálunk két svéd középcsapat, az Atvidabergs és a Norrköping hétfői összecsapásán.
Svéd bajnokság, 24. forduló
Atvidabergs-Norrköping
Hétfő, 19:05 óra

A hazai együttes a középmezőnyből várja a folytatást a svéd élvonalban: a 10. 30 ponttal, 6 egység előnyben aktuális riválisával szemben, amely már osztályozós pozíciót jelent. A kékek odahaza, a Kopparvallenben erősnek számítanak, mérlegük 6-3-2, ehhez 17-13-as gólarány párosul. És nincsenek is rossz passzban Santosék: két idegenbeli sikerből érkeznek a mai meccsre a fiúk. A dán jobbhátvéd eltiltott, rajta kívül egy támadó sérült, de ő már hónapok óta nem bevethető. Saját közönsége előtt rendre eredményesek a kékek, mindössze az AIK úszta meg kapott gól nélkül a túrát.

Atvidabergs-Norrköping, mindkét csapat gólt szerez (1,62)

A Norrköpingnek meleg a pite. A kék-fehérek osztályozós helyről várják soruk jobbra fordulását. Elsősorban pocsék idegenbeli mutatójuknak köszönhetik Kamaráék e vészes pozíciót: 1-4-6-os statisztikájukhoz 7-21-es gólarány párosul. Janne Andersson vezetőedző együttese az elmúlt hetekben kisebb részsikereket könyvelhetett el: előbb a kupában létek tovább, majd a bajnokságban is hozták a kötelezőt - a sereghajtót 3-1-gyel küldték haza. A keretben egy középpályás sérült, de már huzamosabb ideje.

Két, felettébb motivált alakulat feszül egymásnak ma este. Az iksz egyik félnek sem jó, éppen ezért reményeink szerint a támadásoké lesz a főszerep. Az elmúlt években rendre jött a gólváltás e párharcban - ezt várjuk ma is. A Mindkét fél betalál opció jó választásnak tűnik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!