<>

 
 
 
A Maccabbi Haifával egy hete is nyertünk, most is próbálkozunk, ahogy a Valencia is idegenben húzhatja be.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Maccabi Haifa és a Valencia

A Maccabbi Haifával egy hete is nyertünk, most is próbálkozunk, ahogy a Valencia is idegenben húzhatja be.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

036. Beitar Jerusalem-Maccabi Haifa, 2 (2,10) - izraeli bajnokság, 19:50

A Maccabi Haifa nagy csalódás volt az elmúlt idényben, eleve az alapszakasz után csak a 4. helyen állt, végül pedig csak az 5. lett. Idegenben csak 5-2-6-os mérleget tudott 18-17-es gólaránnyal. A nyáron nem bízta a véletlenre, így egy kiváló szerb edzőre csapott le, aki már önmagában fél siker. Ezen kívül azonban 3-4 olyan játékos érkezett, aki húzónévnek ígérkezik, így Josszi Benajun, Mohamed Idrissou és még két légiós. A bajnoki nyitányon jól megverte a Sakhnint, most pedig az alapszakaszt 9. helyen záró, az alsóházi rájátszást viszont megnyerő Beitar Jerusalem lesz az ellenfél. A hazaiak 9-1-7-es mérleggel és 19-15-ös gólaránnyal átlagosan teljesítettek otthon, a nyáron jelentősen nem változtak, és a szezont egy biztató döntetlennel kezdték az ezüstérmes otthonában. A Maccabiban ilyen oddsért viszont látunk rációt, fogadjuk is a 2-est.

045. Getafe-Valencia, 2 (2,00) - spanyol bajnokság, 20:45

A 16. fogadja az 5. helyezettet a 4. fordulóban. A Getafe az elmúlt szezonban a szokottnál hátrébb tanyázott, belekerült a kiesés elleni harcba és a végén nagy hajrával menekült csak meg. A nyáron gyengült, több távozó alapemberét sem tudta pótolni, így talán még nehezebb idény elé néz. Az eredmények ehhez képest annyira nem rosszak, hiszen azt az Almeríát győzte le, amelyik azért hozza az eredményeket, míg a Sevilla és az elég jól haladó Celta Vigótól kapott ki. A Valencia botrányosan nehéz szezonon van túl, a korábbi dobogós helyezések után a középmezőnybe süllyedt, a nagy lehetőség pedig elúszott az Európa-liga-elődöntőben is. A tavasszal azért már voltak biztató jelek, amelyet a nyári igazolások erősítették, és eddig a sevillai 1-1 óta magabiztosan hozta a pontokat. Álvaro Negredo még mindig nincs, de a Denevérekben így is bízunk. 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!