<>

 
 
 
Dzsudzsák Balázsék moszkvai rangadón szórhatják a gólokat, Bajner Bálinték viszont nem biztos, hogy fogják.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Dzsudzsákék, Bajnerék, és...

Dzsudzsák Balázsék moszkvai rangadón szórhatják a gólokat, Bajner Bálinték viszont nem biztos, hogy fogják.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

005. Federico Delbonis-Juan Monaco, 2 (1,70) - férfi tenisz, Sencsen, 14:00

A világranglista-58. és 101. mérkőzése a kemény pályás viadal 1. fordulójában. Két salakos specialista találkozik, egyiküknek sincs valami jó éve, főleg kemény pályán. Delbonis kettejük közül az egysíkú teniszező, jól kezeli a labdát, nagyot pörget, de ha gyorsabb a borítás, már nagy bajban van. Nizzában volt egy döntője, Sao Paulóban pedig tornát nyert még a télen. Azóta kevés sikerélménye volt. Monaco helyezése csalós, ő már megjárta a top20-at is, és sokoldalúbb teniszező, így két éve például sztárokat végigverve elődöntőzött a miami kemény pályás viadalon. A formája botrányos, a US Open volt az egyetlen tornája az elmúlt majdnem két hónapban, ott kedvezőtlen sorsolással hamar mehetett haza. A tudás és a borítás alapján bízunk Monacóban, forma alapján talán Delbonis felé húzhatnánk, de minket ez nem győz meg: 2-es.

017. Torpedo Moszkva-Dinamo Moszkva, több mint 2,5 gól (1,65) - orosz bajnokság, 18:00

A Torpedo osztályozóval jutott fel, a vezetőedző a nyáron távozott, anyagi gondokkal is küzd, stadionja sincs a fővárosban, és elvesztette három kulcsemberét. Akad néhány igazolás, de egyértelmű kiesőjelöltnek jósolták, és egyelőre az is. Egyetlen győzelmét egy másik újonc, a Mordovija Szaranszk ellen szerezte, de azóta már vereséget számlál. Általában jól megszórják, otthon egy döntetlenje már legalább van egy 4-0-s zakó mellé. A Dinamo dúsgazdag tulajdonossal borzasztóan erős keretet rakott össze (a legfrissebb csúcsigazolás, Mathieu Valbuena például máris szórja a gólpasszokat, ám hétfőn kimarad) bajnokesélyes a CSZKA és a Zenit mellett. Két veresége rangadón érkezett, a kötelezőket eddig egytől egyig hozta. A Torpedót megszórják, a Dinamónak volt már 7-3-as mérkőzése, szerintünk a gólok jó választás lehet, a 2-est hendikeppel nem merjük behúzni.

044. Wigan-Ipswich, kevesebb mint 2,5 gól (1,68) - angol másodosztály, 20:45

A 17. fogadja a 12. helyezettet a 8. forduló zárómérkőzésén. A Wigan nemrég még az élvonalban tanyázott és FA-kupát nyert, azóta azonban mélyre süllyedt, a tavasszal elmaradt a visszajutás, most pedig már a mezőny második felébe csúszott. Két győzelmét otthon szerezte két kiesőjelölttel szemben. Az Ipswich a halvány idényrajt után két meggyőző sikerrel indult meg felfelé a tabellán, azonban idegenben még nyeretlen, 0-2-1-es mérlege azonban jelzi, hogy masszív csapat lesz. Nem csoda, a menedzser a védelem köré építi a csapatot, csak két csapat kapott kevesebbet, mint Bajner Bálinték. A Wigan ugyan négyet rúgott augusztusban a Birminghamnek, az utóbbi időben szintén nem muzsikál valami biztatóan elöl. A hazai veszélyes lehet, a vendéglátók jobbak, mint a mostani 16. hely mutatja, de nehéz bízni jelenleg bennük, ezért inkább a 2,5 gól alát fogadjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!