<>

 
 
 
Telis tele volt meglepetésekkel a hétvége, de a csúcsot akkor is a Manchester United leégése, oddsban is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

320-as oddsért döntötték romokba az MU-t

Telis tele volt meglepetésekkel a hétvége, de a csúcsot akkor is a Manchester United leégése, oddsban is.

Angliában soha nem látott bevásárlás, majd három harmatgyenge mérkőzés után feltámadás a QPR ellen. Mindenki azt hitte, hogy máris eljött a fordulópont a Manchester United számára. Nagyot tévedtünk! Aki pedig mégis ráérzett a katasztrófára, nagyon gazdag lett.

Pedig milyen jól indult... Robin van Persie-nek is van gólja a szezonban, fejesét 6,8-as oddsért fizették az első gólszerző piacon. A félidei 1-2-re már 28-szoros megtérülés járt, míg Esteban Cambiasso találatára 14-szeres. Az igazán nagy pénzek azonban a végeredményben rejlettek.

A Vörös Ördögökre 2-0-s és 3-1-es vezetésnél már csak 1,03-szoros szorzóval lehetett élőben fogadni. Eközben az 50. perc környékén a Leicestert 320-szoros megtérüléssel lehetett tenni, ami a végén nem csak bejött, de még a hazai hendikep is... A több mint 7,5 gól 110-es oddsot ért, míg a félidei vendég után a végeredmény hazai 95-szöröset.

Leicester City-Manchester United 5-3
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!