<>

 
 
 
A tavalyi ezüstérmes Honka idén csak szenved és hétfő este az Inter Turku vendégekét sem várunk csodát eddigi borzalmasan teljesítő védelmétől.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokat várunk a szenvedő finnek meccsén

A tavalyi ezüstérmes Honka idén csak szenved és hétfő este az Inter Turku vendégekét sem várunk csodát eddigi borzalmasan teljesítő védelmétől.
Finn bajnokság
Inter Turku - Honka
Hétfő, 17:30 óra

A hazaiak futottak ennél már jobb szezont is: 28 kör után 31 ponttal csupán a 11. helyen állnak. Nem árt hátrafelé tekingetni a hátralévő néhány fordulóban, ugyanis a kieső helyen álló Turku csak 7 ponttal van mögöttük. Otthon 5-5-3 mérleget tudnak felmutatni, ráadásul nem is mostanában nyertek hazai környezetben, utoljára még városi riválisuk ellen július elején. Támadójátékukban van potenciál, de védelmi sebezhetőségük az, amely meccsről meccsre problémát okoz nekik.

A Honka szintén nem áll túl fényesen idén és a tavalyi ezüstérem után meglepő, hogy 28 meccs után mindössze egyetlen csapatot előznek meg a tabellán, a kieső helytől pedig csak 3 pontra vannak. Védelmük gyenge, a harmadik legtöbb gólt kapták a szezonban. Idegenben csupán 6 pontra futotta erejükből, legutóbbi 5 vendég meccsükön négyszer kikaptak. Rendre eredményesek tudnak lenni útjaik során, azonban kapnak is gólt bőven, nevezetesen 13 vendég meccsükön eddig 29-t...

Főtipp

Inter Turku - Honka, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

Melléktipp

020. Inter Turku - Honka, 1 (1.56) - Tippmix

Leginkább a vendégektől csalódás ez a szezon, a Turku már tavaly is csak az alsóházban mozgott. Mindkét együttesnek fontos lenne a három pont megszerzése és a Honka rendre jól szerepel mai ellenfele ellen, hiszen legutóbbi 6 közös meccsükön a Turku nem tudott győzni. A vendégek lyukas védelmére, illetve a két támadójáték életképességére alapozva jó esélyt látunk arra, hogy legalább 3 alkalommal zörrennek majd a hálók. Az Inter viszont valamivel acélosabbak tűnik idén, továbbá a Honka borzalmasan gyenge idén idegenben, úgyhogy a hazai siker is megfontolandó, bár az elmúlt órákban jelentősen vesztett értékéből.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!