<>

 
 
 
Ha egy üzlet beindul... A királyiak - úgy tűnik - elkapták a fonalat. Ma a kiscsapat sem jelenthet akadályt a parádézó madridiaknak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Most otthon parádézhat a Real!

Ha egy üzlet beindul... A királyiak - úgy tűnik - elkapták a fonalat. Ma a kiscsapat sem jelenthet akadályt a parádézó madridiaknak!
Spanyol bajnokság
Real Madrid - Elche
Kedd, 20:00 óra

Döcögősen indult Ancelotti mester együttese. Szégyen szemre az első három ütközetéből kettőt bebuktak Bale-ék, ráadásul az Atletico elleni városi derbin is vereséget szenvedtek a Bernabeuban. A múlt héten már a Bl-ben is fellépés várt a fehérekre, és Benzemáék megrázták magukat: 5-1-gyel küldték haza a Baselt. És a show folytatódott: a Riazorban léptek pályára James Rodriguezék szombaton, és ha mér arra jártak, gurítottak is egy nyolcast a megszeppent Depornak! Most a 7. helyen tanyáznak Kroosék, négy csatában 6 pontot gyűjtve.

A Real védelme - szokás szerint - még nem az igazi, legutóbb az Arbeola, Varane, Ramos, Marcelo négyes alkotta a bekksort. Pepe sérülés miatt kihagyta a hétvégi bajnokit, és nem kizárt, hogy még ma sem lesz ott a kezdőben. Rajta kívül Jese és Khedira sérült, ám nélkülük is parádés kerettel készülhetnek az Elche kivégzésére Ronaldoék. A portugál klasszis is megtalálta góllövő cipőjét, már öt találatnál jár. És Hernandez is beköszönt új csapatában, a mexikói ráadásul nyomban duplázott.

Az Elche teljesen szeszélyes eddig, a Barcától kikapott, a Granadával remizett, nyert a Rayonál, viszont legutóbb az újonc Eibar fosztotta ki. Francisco M. Escriba Segura vezetőedző pedig valamennyi futballistájára számíthatott, ám a zöldek képtelenek voltak feltörni a baszkok védelmét.

A biztos bennmaradás kivívása az elsőszámú célkitűzés a klubnál, ám az ehhez szükséges pontok beszerzését aligha folytatja majd a gárda. Corominasék gólaránya 4-8, kétszer nem tudtak betalálni, viszont mindig kapituláltak legalább egyszer. Félő, hogy ez a sorozat ma folytatódik. A keret teljes lesz Madridban.

Tipp: Real Madrid - Elche, (0-2) 1 (1.60) - Tippmixpro

A Bernabeuban idén februárban a Real 3-0-ra verte a kiscsapatot. És ma is hasonló eredményt várunk. A madridiak a kezdeti gyengélkedés után rendezték soraikat, és ma nem kegyelmeznek a zöldeknek. Legalább háromgólos hazai sikerrel kalkulálunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!