<>

 
 
 
Két patinás, ám idén még nyeretlen gárda csap össze Brémában, ahol a Werder a Schalkét fogadja.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólváltást hozhat a német rangadó

Két patinás, ám idén még nyeretlen gárda csap össze Brémában, ahol a Werder a Schalkét fogadja.
Német bajnokság
Werder Bremen - Schalke
Kedd, 20:00 óra

A hazaiak az utóbbi években képtelenek visszatalálni a siker ösvényére, sokkal inkább a kiesés ellen, mintsem a bajnoki címért és az európai kupaindulást érő helyekért küzdenek. Úgy tűnik, idén sem lesz másként, hiszen 4 fordulót követően 3 döntetlen és 1 vereség áll a Weser-partiak neve mellett, ez pedig a 13. helyre elegendő a tabellán. Több játékos bajlódik kisebb sérüléssel, akiknek játéka kérdéses a mai találkozón, közülük azonban talán csak Sebastian Prödl hiánya jelentene igazán problémát Robin Dutt vezetőedzőnek.

Ami a Schalkét illeti, Jens Keller tanítványai sem kezdték túl fényesen a Bundesliga idei küzdelmeit és akkor még finoman fogalmaztunk; a gelsenkircheniek ugyanis 2 döntetlennel (Bayern, Frankfurt) és 2 vereséggel (Mönchengladbach, Hannover) állnak a táblázat 16. helyén. Ami viszont ennél is rosszabb hír a kékeknek, hogy a legutóbbi meccsen Boateng és Draxler is a kiállítás sorsára jutott, így két legjobbja nélkül kell a mai csatát megvívnia a Ruhr-vidékieknek. Jó hír viszont, hogy Uchida és Matip is újra teljes értékű edzésmunkát végez, így ők visszatérhetnek a csapatba, ám még így is sok a meghatározó hiányzó a keretben (Farfan, Goretzka, Kolasinac, Höwedes).

Tipp: Werder Bremen - Schalke, mindkét csapat szerez gólt (1.45) - Tippmixpro

A közelmúlt egymás elleni mérlege a Schalke felé billen, 2010. májusáig kell visszamennünk a legutóbbi Werder sikerért. Azóta már 8 alkalommal találkoztak a felek, két döntetlen mellett hatszor nyertek a bányászvárosiak. A körülmények ismeretében nagyon meglepődnénk, ha ezúttal is ők örülhetnének, egyértelműen azonban a brémaiakban sem látjuk a győzelmi potenciált, így inkább a gólokra fogadunk. Azok ugyanis rendre potyognak a közös „randevúkón”; játszottak mostanában 1–1-es, 3–1-es és 3–2-es meccset is. Bízunk benne, hogy ez a mutató ezúttal sem változik és ma este is beköszönnek egymásnak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!