<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Lendületbe jöhet a Fiorentina

A firenzei együttes a 3. fordulóban végre nyerni tudott, az eddig nyeretlen Sassuolo legyűrése szerintünk nem okozhat gondot a liláknak.
Olasz bajnokság
Fiorentina - Sassuolo
Szerda, 20:45 óra

Gyengén kezdte a bajnokságot Montella mester együttese. A Rómától elszenvedett vereség még bele is fért volna, ám utána hazai környezetben nem bírtak Cuardadóék a Genoával (0-0). És az eredménytelenség vészes gólszegénységgel párosult: 180 perc alatt nem sikerült betalálniuk a fiúknak... Aztán a hétvégén Bergamóba látogattak Kurticék, és a légiós találatával el is hozták a három pontot a kék-feketék otthonából. Az Ilicic-Gomez támadópáros kezdett az Atalanta ellen, ám ezúttal Montella kénytelen lesz belenyúlni győztes csapatába, ugyanis a német center megint megsérült. Se Rossi, se Gomez - kísértetiesen emlékeztet az idei kiírás a tavalyi szezonra... Jó hír viszont, hogy Borja Valero várhatóan szerepet kaphat, és Marko Marin bevetésére is van némi remény. A Stadio Artemio Franchi-ban minden bizonnyal remek hangulat várja majd a csapatokat, és a lilák fanatikusai igencsak bíznak az első hazai sikerben.

A Sassuolo tavaly nagy bravúrt hajtott végre azzal, hogy bennmaradt az élvonalban. A zöld-feketék kerete erősödött a nyáron, a tulajdonos mintegy 15 millió eurót invesztált a csapatba. Elsősorban a védelembe érkeztek rutinos futballisták, ám egyelőre ez nem látszik a gárda teljesítményén... Eusebio Di Francesco legénysége három meccs után két ponttal és 1-8-as gólaránnyal rendelkezik. Az Inter rámolt be nekik egy hetest idegenben, a Cagliarival és a Samppal remiztek hazai közegben. Nagy érvágás a társulatnak, hogy a gólgyáros Berrardi továbbra is eltiltását tölti, és a fiatal válogatott csatár, Zaza is edzéseket hagyott ki. Rajtuk kívül egy középpályás sérült.

233. Fiorentina - Sassuolo, 1 (1.45) - Tippmix

Az előző kiírásban nagy meglepetésre a Sassuolo 4-3-ra nyerni tudott Firenzáben. Ma viszont nem érzünk meglepetést, bár két éke hiányzik a liláknak, ma nem hibáznak a violák. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!