<>

 
 
 
A Roma hibátlanul vette az első három akadályt az olasz élvonalban, azonban a Parma otthonában szerintünk nem ússzák meg kapott gól nélkül a Farkasok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Először kapitulálhat a római védelem

A Roma hibátlanul vette az első három akadályt az olasz élvonalban, azonban a Parma otthonában szerintünk nem ússzák meg kapott gól nélkül a Farkasok!
Olasz bajnokság
Parma - Roma
Szerda, 20:45 óra

Donadoni mester jó kis csapatot pakolt össze Parmában. A keresztesek tavaly az előkelő 6. helyen végeztek - más kérdés, hogy a szövetség döntése értelmében nem indulhattak az EL-ben. Az idei szezonra sem gyengült a keret, előre Belfoldi, hátulra De Ceglie és Cassani, középre pedig Lodi érkezett. A rajt mégsem sikerült fényesre, mert Cassanoék kikaptak Cesenában, majd a Milan fosztotta ki őket az Ennio Tardiniben egy sokáig emlékezetes mérkőzésen (4-5). Aztán a múlt hétvégén Veronába látogattak Lucarelliék, és el is hozták mindhárom pontot a Chievótól. Cassano duplázott, ám a vádelem még mindig hajmeresztő dolgokat produkált. A keretben két bekk sérült, egy támadó-középpályás pedig beteg...

Tipp: Parma - Roma, mindkét csapat szerez gólt (1.73)

Rudi Garcia Rómája eddig megismétli tavalyi rajtját: a farkasokat nem tudta megfékezni senki az első három fordulóban, sőt, még csak gólt sem kaptak a fővárosiak. A Fiorentinát (2-0), az Empolit (0-1) és a Cagliarit (2-0) is összességében simán verték Tottiék - igaz, azért a sorsolásuk sem volt rossz a bordó-sárgáknak. A BL-ben is brillíroztak Gervinhoék, a CSKA Moszkva egy félidő alatt összeomlott az Olimpicóban. A keret nem lesz teljes, De Rossi megsérült, így a középpálya motorja biztosan kihagyja az összecsapást. A védelemből hiányzik Balzaretti és Cole, és Castan szerepeltetése is kérdéses. Iturbe neve ugyancsak a maródiak listáján szerepel.

Az elmúlt években rendre jött a gólváltás Parmában e párharcban. És most is ezt várjuk. A sárga-kékek bebizonyították, hogy képesek igazán attraktív támadófutballt bemutatni - igaz, a védekezés kárára. Az az érzésünk, hogy megszakad De Sanctis kapott gól nélküli sorozata, viszont azért Destroék is betalálnak...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!