<>

 
 
 
A hétközi német és olasz fordulókból szemezgettünk szerdán: a Leverkusen és a Kaiserslautern mellett az Inter is odahaza zsebelheti be a három pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: egy olasz és két német hazai

A hétközi német és olasz fordulókból szemezgettünk szerdán: a Leverkusen és a Kaiserslautern mellett az Inter is odahaza zsebelheti be a három pontot.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

188. Kaiserslautern - Union Berlin, 1 (1.55) - német másodosztály, 17:30

A 14. látogat a 6. helyezetthez a német második vonal 7. körében. A Lautern tavaly csak 4. lett, így maradt erre a szezonra is a másodosztály, ahol 3-2-1 mérleggel indultak. A támadójátékban komoly potenciál van, ám védelme könnyedén zavarba hozható. Otthon eddig 100%-al állnak: a sírból visszahozták a München elleni derbit (3-2), majd a Braunschweig (2-1) és a Frankfurt (1-0) szűkös legyőzése következett. A Berlin tavaly középcsapatként a 11. helyen zárt, 11-11-12 mérlege komoly kiszámíthatatlanságra utal, vendégként összehozott 4-5-8 mérlege gyenge volt. Idén 1-3-2 sorral indultak, védelme gyenge, támadójátékában inkább visszalépés tapasztalható tavalyhoz képest. Vendégként a Karlsruhe és a Bochum otthonából még pontot loptak, de a Heidenheim elleni meccs (1-3) már sima vereséget hozott. A Kaiserslautern nyáron ugyan két komoly csatárát is elveszítette, egyelőre Lakic szépen pótolja őket. Tavaly ebben a felállásban sima 3-0 lett a vége, az erőviszonyok alapján kb. hasonló eredmény várható szerdán is.

191. Leverkusen - Augsburg, 1 (1.50) - német bajnokság, 20:00

A Leverkusen a Dortmund és a Hertha elleni sikerrel alaposan bekezdett az új szezonban, azonban a Werder (3-3) elleni döntetlent legutóbb a Wolfsburg otthonában elszenvedett 1-4-es vereség követte, bár azon a meccsen a 7. perctől emberhátrányban játszottak. A tavalyi 4. hely után idén is a 3-5. helyek valamelyikére várják a német szaklapok a csapatot, hiszen nyáron nem gyengült meg, a középpályára sikerült megszerezniük a Hamburg csapatától Calhanoglu-t. Donati eltiltott, két védő és két középpályás pedig sérült a hazaiaknál.

Az Augsburg csapatát mindenki temette az első két forduló után, ám a csapat feltámadt és a Frankfurt idegenbeli legyőzése után a Bremen 4-2-es kiütése következett. Az viszont tény, hogy a csapat sokat gyengült a nyár során, ráadásul jelenleg 8 játékosuk van sérültlistán. A Bayer gyenge védelme ellenére is azt gondoljuk, hogy az Augsburg ilyen körülmények közt nem fog tudni meglepetést okozni Leverkusenben.

237. Internazionale - Atalanta, 1 (1.40) - olasz bajnokság, 20:45

Az Inter veretlenül áll három forduló után, igaz győzni csak a Sassuolo ellen sikerült, bár az kiütés lett (7-0). Emellett döntetlen a Torino és a Palermo vendégeként. A tavalyi 5. helynél mindenképp többet várnak idén az együttestől, ennek érdekében a védelmet Dodoval, míg a középpályát Medellel erősítették meg. Az Atalanta a tavalyi 11. hely után vélhetően idén is valahol a középmezőnyben ér majd célba és ezt eddigi játéka is szépen tükrözi: 1-1-1 mérleggel rajtoltak, a Cagliari elleni győzelemnél azért a szerencsének is komoly szerep jutott... Nyáron kezdő kapusuk távozott, emellett két védő, három középpályás is elhagyta a csapatot. Az Inter erősödni tudott nyáron, míg ellenfele gyengült, ha Mazzari csapata javít helyzetkihasználásán, akkor nem lehet gond a hazai sikerrel!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!