<>

 
 
 
A Guingamp hat nap alatt harmadik meccsét játssza, míg a Sionra a kipihent Young Boys vár. Két 2-esre fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két fáradt csapatot veretünk

A Guingamp hat nap alatt harmadik meccsét játssza, míg a Sionra a kipihent Young Boys vár. Két 2-esre fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

202. Guingamp-Metz, 2 (3,50) - francia bajnokság, 19:00

A 19. fogadja a 9. helyezettet a 7. fordulóban. A Guingamp furcsa csapat, négy vereséget számlál, mindössze három gólt rúgott, de frissen megverte az addigi éllovas Bordeaux-t 2-1-re. Most akkor melyik az igazi arc? Egyelőre nehéz eldönteni, de több jel utal arra, hogy nem lesz egyszerű a szerdai ütközet. A hazaiak vasárnap játszottak legutóbb, ami a negyedik mérkőzésük volt 11 nap alatt, hiszen érdekeltek az Európa-ligában is. Támadásban meglátszik, hogy eladta legjobb csatárát, hiszen azt a nagy győzelmet leszámítva egy gól a mérleg öt meccsen. A Metz letarolta a másodosztályt, könnyedén jutott fel az élvonalba, amelyhez egyelőre jól alkalmazkodik. Lille-ben 0-0-ra végzett, legyőzte a Lyont hazai pályán, legutób pedig a Bastiát. Nem mellesleg ez a mérkőzés szombaton történt, többet pihent, és eggyel kevesebb meccset játszott az utóbbi hetekben. Az odds csökken, mi is a 2-est fogadjuk.

211. Sion-Young Boys, 2 (2,47) - svájci bajnokság, 20:30

A 4. fogadja a 8. helyezettet a 9. fordulóban. A helyezések már így a szezon elején is reálisak, a Sion alsóházi csapat, amely zsinórban három vereséget számlál, igaz hazai pályán eddig csak a Basel verte meg két győzelem mellett. A hétvégén viszont egy nehéz kupamérkőzést nyert meg. A Young Boys jól ismert lehet, hiszen a Debrecen hóhéra lett immár másodszor az Európa-ligában. A múlt héten a főtáblán szerepelt, de a hétvégén csak kupázott, ráadásul B-csapattal tette, így pihentebb lehet, mint riválisa. Idegenben 1-1-2-es mérleget tud egyelőre, ám tudni kell, hogy a Basel és a Zürich, tehát a két élmenő otthonában égett meg. Formája egyébként kiváló, az utolsó négyből hármat nyert. 2-es.

 
 
  • 2TV-nezo2014szeptember24.22:17ÚjVálasz

    Hát, hamu a fejemre. A Guingamp csak volt olyan béna, h ne tudjon gólt lőni. :D

     
  • 1TV-nezo2014szeptember24.13:46ÚjVálasz

    Üdv. :) Na, én meg pont fordítva gondolom ezt a Guingamp meccset. A Guingamp tavaly surranópályán jutott be a kupadöntőbe, amit nem kis szerencsével megynyert úgy, h közben majdnem kiesett! Idén kétfrontos lett, és legutóbb az EL-ben jól ki is kapott 3-0-ra a Fiorentínától.
    Szóval rövidesen már csak a bajnokságra kell koncentrálnia, vagyis mostantól inkább már csak arra! Szóval a mai meccstől kezdődően csak arra !!!
    És kitől vegyen el 3 pontot ha nem egy kiesőjelölt riválistól ?!
    Szerintem nekik ez a meccs fontos.
    Így tippem H vagy esetleg D !

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!