<>

 
 
 
Az egykoron norvég egyeduralkodó Rosenborg idén legfeljebb a 2. helyre érhet oda, de akár még a dobogó is elúszhat számára, ha nem hozza a pontokat a hajrában!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Tovább harcol a dobogóért a Rosenborg

Az egykoron norvég egyeduralkodó Rosenborg idén legfeljebb a 2. helyre érhet oda, de akár még a dobogó is elúszhat számára, ha nem hozza a pontokat a hajrában!
Norvég bajnokság
Rosenborg - Aalesund
Vasárnap, 20:00 óra

A Rosenborg idén egyértelmű céllal vágott neki a szezonnak: 2010 után ismét bajnok akart lenni. Az azonban hamar kiderült, hogy borzalmas védelme miatt erre kevés az esély. Jóval több gólt kap, mint ellenfelei az élbolyban: a listavezető Molde pl. 18 kapott gólnál tart, míg a trondheimi csapat immáron 39-nél! Hazai 8-1-2 mérlege nem rossz, májusban veszített utoljára meccset odahaza. Jelenleg 42 ponttal a 3. helyen tanyázik, hátránya 6 pont a 2. helyezett Odd-hoz képest, de a ott van a nyakán a Lilleström-Strömsgodset kettős is.

Az Aalesund tavaly befutott a 4. helyre, nem sok választotta el a dobogótól és egyben az európai kupaindulást jelentő helyektől. Erre a szezonra visszaesett a társaság: 7-7-10 mérleggel a 10. helyen állnak. Nagy valószínűséggel kiesési problémái nem lesznek. Problémái leginkább a góllövéssel vannak: 24 forduló alatt mindössze 28 találatot szereztek, ennél csak a két sereghajtó muzsikál gyengébben... Vendégként mutatott gyenge játékának is köszönheti idei szereplését: mindössze 9 pontot szerzett útjai során és csak 9 gólt lőtt.

255. Rosenborg - Aalesund, 1 (1.53) - Tippmix

Ennek a meccsnek igazából csak a hazaiak számára van komoly tétje: a Rosenborg a 2. helyre hajt, de ha nem figyel, akkor dobogós helyezése is veszélybe kerülhet! Otthon viszonylag megbízható a Rosenborg, míg az Aalesund nem egy veszélyes csapat ha ki kell mozdulnia stadionjából. A forma mindkét oldalon hullámzó, de a motiváció és az otthoni/vendég mutatók miatt szerintünk ez 1-es!

 
 
  • 3feribadi2014szeptember29.18:39ÚjVálasz

    nincs miért elnézést kérned szerintem, mondjuk személy szerint én meglepődtem volna, ha az Aalesund pontot rabolt volna :)

     
  • 2pnotus2014szeptember29.17:28ÚjVálasz

    Elnézést,azt hittem a volt Rosenborg edző jobban tudja motiválni új csapatát!

     
  • 1pnotus2014szeptember28.10:37ÚjVálasz

    szerintem az aalesund nyerhet x2 fogadás

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!