<>

 
 
 
A Bilbao hosszú idő után tér vissza ismét a BL-be és a fehérorosz BATE ellen végre ismét győzelmet ünnepelhet majd európa legjobbjai közt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.78

Nálunk fix kettes a BATE-Bilbao ütközet

A Bilbao hosszú idő után tér vissza ismét a BL-be, és a fehérorosz BATE ellen végre ismét győzelmet ünnepelhet majd Európa legjobbjai közt.
Bajnokok Ligája
BATE Boriszov - Athletic Bilbao
Kedd, 20:45 óra

A fehérorosz alakulat jó eséllyel idén is megnyeri a bajnokságot. Vezeti a tabellát, és noha 25 forduló alatt csak egyszer, a nyitó fordulóban kapott ki, a legutóbbi három játéknapon nem tudott nyerni. Alekszandr Jermakovics vezetőedző csapata szerencsés körülmények között jutott el a főtábláig: a Debrecent a visszavágó 93. percében ejtették ki a sárga-kékek, viszont utána a Slovant már biztosan verte a társulat (1-1, 3-0). A Borisov Arénában feltűnően sok ikszet játszottak Radionovék, a bajnokságban 6-7-0-ás a mérlegük, ehhez 21-5-ös gólarány párosul. A BL-ben a H-csoportba nyertek besorolást a fehéroroszok a Porto, a Bilbao és a Sahtar Donyeck mellett. A nyitány borzalmasra sikeredett a BATE szempontjából, ugyanis Filipenkóék összeomlottak a Sárkány Stadionban: 6-0-ra kaptak ki Portóban, tulajdonképpen semmi közük nem volt a mérkőzéshez. A forma tehát nem az igazi, ráadásul a keret is vékonyka a BL-hez képest...

133. BATE Boriszov - Athletic Bilbao, 2 (1.78) - Tippmix

A baszkok sem brillíroznak, Ernesto Valverde legénysége a La Ligában a hátsó régióban kullog: idegenben minden fellépését elvesztették a csíkosak, és bizony otthon sem jönnek az eredmények. És még a sorsolása sem panaszkodhatnak Muniainék, hiszen a Barca elleni túrán kívül nem találkoztak igazán erős együttessel Adurizék. A társulat támadójátéka döcög, hat bajnokin 4-szer voltak eredményesek a bilbaóiak, és ugye a BL első fordulójában a donyeckieknek sem sikerült betalálniuk a San Mamesben (0-0). A baszkok kerete szinte teljes lesz Fehéroroszországban, csak egy cserecsatár sérült.

A párhuzamos terhelést eddig egyik gárda sem viseli jól, akadozik mindkét gépezet. Ugyanakkor a baszkokat nagyságrendekkel erősebbnek tartjuk (ne feledjük, a jelenlegi Boriszov meg sem közelíti a két-három évvel ezelőttit, ez a társaság alig tud többet egy magyar élcsapatnál), és noha eddig idegenben nem feltétlenül parádéztak, kedden nyerhetnek a BATE otthonában. Nem várunk gólesőt, szűkös 2-esben gondolkodunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!