<>

 
 
 
José Mourinho hazatér Portugáliába – hogy elszomorítsa honfitársait, itt a legjobb tipp a Sporting-Chelsea-re.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

A Chelsea a Sporting otthonában javíthat

José Mourinho hazatér Portugáliába – hogy elszomorítsa honfitársait, itt a legjobb tipp a Sporting-Chelsea-re.
Bajnokok Ligája
Sporting - Chelsea
Kedd, 20:45 óra

Portugáliába, egészen pontosan Lisszabonba utazik ma a Chelsea, ahol a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Sportinggal csap össze. A hazaiak rangadót játszottak a hétvégén a Portóval, a derbi végül 1–1-es végeredménnyel zárult. A zöld-fehéreknek ez már a negyedik ikszük volt a bajnokságban, emellett két győzelmet számlál Marco Silva együttese, s jelenleg a hetedik helyről várhatja a Primeira Liga folytatását. A BL első játéknapján a Maribor otthonában vendégszerepeltek Naniék, ahol zsákszámra hagyták ki a helyzeteket, a futball pedig „természetesen” büntetett, a legvégén egyenlítettek a szlovének.

129. Sporting - Chelsea, 2 (1.70) - Tippmix

A Chelsea bombaformában kezdte az idei szezont, egyértelműen látszik, hogy a londoni kékek az egyik, ha nem a legnagyobb esélyesei a Premier League idei küzdelmeinek. Hat fordulót követően öt győzelemmel és egy döntetlennel vezetik a pontvadászatot, s már most öt pont az előnyük a címvédő City ellen. A BL nyitány viszont aligha úgy sikerült, ahogyan azt Hazardék eltervezték, a Schalke ugyanis megviccelte az angolokat a Stamford Bridgen, a hazai mezőnyfölény és több helyzet ellenére egy pontot magukkal vittek Gelsenkirchenbe. Didier Drogba és Ramires bajlódik sérüléssel, így ők biztosan nem léphetnek ma pályára, de kérdés, hogy a vasárnapi, Arsenal elleni városi rangadó miatt nem pihentet-e néhányat a kulcsjátékosok közül a Special One.

Habár az első körben elért döntetlen miatt mindkét együttesnek égető szüksége lenne a három pontra, mi a vendégeknek szavazunk bizalmat. A Chelsea kerete ugyanis nagyságrendekkel erősebb a portugál riválisáénál, s ha nem is fogják összetörni magukat a gólzáporos győzelemért Fabregasék, de két vállra fektetik a Sportingot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!