<>

 
 
 
A Manchester City-Roma rangadó mellett két angol másodosztályú meccsel is bevállalunk a keddi kínálatból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol kettő és Man. City-Roma

A Manchester City-Roma rangadó mellett két angol másodosztályú meccsel is bevállalunk a keddi kínálatból.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

111. Manchester City-Roma, 1. félidő, X (2,18) - BL-csoportkör, 20:45

A Manchester City az angol bajnok, kerete a nyáron kicsivel még erősebb lett, így elvileg a címvédés mellett immár egy komolyabb BL-menetelés lenne a cél. A müncheni túra után azonban ez aligha realitás, ugyanis a Kékek olyan gyáva focit nyújtottak a Bayern ellen, hogy meg is érdemelték a vereséget a végén. A bajnokságban kisebb kisiklások után megindult a szekér, mégpedig 11 gólt rúgva az utolsó két mérkőzésen. Samir Nasri, Fernando és Sztevan Jovetics nincs. A Románál azért hozott bőven átalakulást a nyár, a múlt idénybeli nagy sikereket elért keret alapja azonban egyben maradt, és a távozókat is jól sikerült pótolni, így visszatérve a BL-be egyfajta sötét lóként lehet tekinteni. A bajnokságban immár öt győzelemnél jár és csak egy kapott gólt számlál, míg a CSZKA-t lerendezte nagyon csúnyán. Jobb a hazai keret, ez a nyers tény, de az eddig látottak alapján megszenved majd a rómaiakkal, és szerintünk egy küzdelmes első félidő végén simán állhatnak döntetlenre a felek.

143. Derby-Bournemouth, 1 (1,88) - angol másodosztály, 20:45

A Derby az előző idényben 3. lett 46 forduló után, de a rájátszásban elvérzett, a hazai 14-4-5-ös mérlege a 4. legjobb volt a ligában. A nyáro nem sok változás történt, így a feljutás egyik esélyeseként titulálták, és zsinórban nyolc veretlen kupa- és bajnoki mérkőzéssel a háta mögött felkapaszkodott a legjobb hatba a döcögős idényrajt után. Az utolsó hat bajnokin 14 gólt rúgott, és saját közönsége előtt 2-2-0-s mérleggel biztató. A Bournemouth tavaly erőn felül lett 10. helyezett, az idén inkább az alsóházba várják. Az utolsó hét bajnokijából csak egyet nyert meg, igaz sok a döntetlen. Lehet buktató a játékában, de a Derbyben jelenleg több erőt érzünk, főleg támadásban, így legyűrhetik a papíron gyengébb ellenfelet.

145. Milwall-Birmingham, 2 (3,50) - angol másodosztály, 20:45

A 16. fogadja a 21. helyezettet a 10. fordulóban. Két hagyományosan alsóházi csapat találkozik, de azért közel sem azonos a helyzet. A Millwall bekezdett az ősszel, ám az utolsó négy bajnokin egyetlen pont jött össze, és igazán jó csapatokkal sem találkozott, hogy ennyi vereséget összeszedjen. Ha pedig a kupameccseket is belevesszük, akkor egy győzelem a mérleg az utolsó nyolc mérkőzésen. A Birmingham nem is olyan régen még az élvonalban járt, azóta azonban kis híján a harmadosztályba csúszott és folyamatosan a kiesőzóna környékén tanyázik. Most sem látunk változást, ami köszönhető nagyban a botrányos hazai mérlegnek, az utolsó 23 bajnokiból csak egyet nyert meg. Idegenben nagyon ment, igaz most ősszel egyelőre még nyeretlen. Elnézve a két kínlódó csapatot, a Birminghamnek ilyen oddsért igenis lehet esélye alakítani.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!