<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólszegény PSG-Barca meccs várható

A Párizs Lavezzi és Ibra nélkül vág neki a Barcelona elleni rangadónak. A katalánok kiváló formában vannak, de szervezett csapatok ellen nem megy nekik annyira a játék. Kevés gólt várunk.
Bajnokok Ligája
PSG – Barcelona
Kedd, 20:45 óra

Hiába fanyalognak a drukkerek a Párizs teljesítménye miatt, már az is elismerésre méltó a csapattól, hogy eddig még veretlen a szezonban - viszont 10 tétmeccséből csak négyet nyert meg. Ez elsősorban Zlatan Ibrahimovic hiányzásának tudható be, de a svéd klasszis sérülését leszámítva is vannak gondok a játékkal. Ezequiel Lavezzi és Thiago Silva kiesése majdnem ugyanolyan súlyos ütés a gárdának. Hétfőn egyébként hivatalosan is bejelentette a klub, hogy Ibra nem lesz ott a Barca ellen. Így pedig nagyon nehéz lesz a párizsiak dolga. Támadásban tehát bőven lesz gondja a PSG-nek, Blanc mester emiatt inkább a védekezésre helyezheti a hangsúlyt.

Az már bebizonyosodott a szezonban, hogy hiába szárnyal a Barcelona, a jól szervezett védelmek ellen nem tündököl annyira a Messi-Neymar duó. A katalánok eddig valóban kiválóan teljesítenek, hiszen eddigi hét tétmeccsükből csak egyen ikszeltek, ráadásul még gólt sem kaptak. A védelem tökéletes, a támadásban már vannak gondok. Persze a Granada vagy a Levante kitömése látványos volt, azért meg kell jegyezni, hogy a komolyabb védelemmel rendelkező csapatok, mint például a Málaga, az APOEL, vagy a Bilbao és a Villarreal, nos, ellenük már nem darált a Barca. Luis Enrique valószínűleg a szokásos Messi – Munir – Neymar támadóhármast küldi pályára, de az sem kizárt, hogy biztonságosabb felállást választ, megerősített középpályával.

Tipp

123. PSG – Barcelona, 2,5 gól alatt (1.83) - Tippmix

A PSG tehát nem tud, a Barcelona pedig nem valószínű, hogy mindenáron gólt akar lőni. Rendkívül biztonságos, inkább középpályán zajló játékot és mérkőzést várunk a felektől – igencsak meglepő lenne, ha gólgálát hozna az ütközet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!