<>

 
 
 
Lendületben van a manchesteri együttes, amely valószínűleg nem az újonc Cardiff ellen fogja majd elveszíteni első pontjait. Inkább egy újabb kiütés várható, bár ezzel kissé óvatosabban, szívós kis csapatról van szó.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Tovább robog a Manchester City

Lendületben van a manchesteri együttes, amely valószínűleg nem az újonc Cardiff ellen fogja majd elveszíteni első pontjait. Inkább egy újabb kiütés várható, bár ezzel kissé óvatosabban, szívós kis csapatról van szó.
Preier League
Cardiff City – Manchester City
vasárnap 17:00 óra

A Cardiff egyelőre nem a tavalyi nyerő formáját mutatja, Malky Mackay menedzser csapata az első fordulóban a West Ham United pályáján debütált a Premier League-ben és bár senki sem várt tőlük meglepetést, a bemutatott játék – illetve főleg annak hiánya – csalódást keltő volt. Alig-alig támadtak, védekezésük pedig pocsék volt, kis szerencsével a West Ham még több gólt berámolhatott volna. Itt az ideje javulni, és várhatóan sokkal szívósabban lépnek majd pályára vasárnap délután. Ahhoz nem elég jók, hogy legyőzzék a kékeket, de biztosan azon lesznek, hogy megnehezítsék a dolgukat. A csapathírek szerint mindenki egészséges és bevethető.

A City remekül kezdte az idényt, hiszen a Newcastle 4-0-s legyőzésével a legkritikusabb hangokat is elhallgattatták. A csapat kiváló formában van, ám súlyos veszteség érte őket az említett mérkőzésen: Vincent Kompany sérülés miatt nem lesz ott Cardiffban. Rajta kívül még Micah Richards, Matija Nastasic és Stevan Jovetics sem lesz ott a csapatban. Azért így is maradt még erő ebben a keretben és Manuel Pellegrini mester együttese úgy tűnik, hogy meccsről meccsre jobban játszik. Tavaly a bajnoki cím elúszása nagyban köszönhető volt az idegenben elszórt pontoknak, ez az egyik, amin idén mindenképp javítani kell, ha aranyat akarnak Agüeróék. Márpedig kimondottan ez a cél Manchesterben.

A Manchester remek formában van, ám a Cardiffnak időben jöhetett a pofon. A vendéggyőzelem valószínűleg meglesz, de kérdéses, hogy milyen arányban. A Cardiff nem egy erős támadóegység, erejüket főleg a védekezés fogja felemészteni, ezért nem hisszük, hogy be tudnák venni a kékek kapuját.

Fő tipp
Cardiff City – Manchester City, nem szerez gólt mindkét csapat (1.95) - Betclic
Óvatosabb meglátás
Cardiff City – Manchester City, 2 (1.42)
Bátrabbaknak
Cardiff City – Manchester City, 2 európai hendikep -1 (2.15)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!