<>

 
 
 
A Maribor az utolsó pillanatokban mentett pontot a Sporting ellen, a Schalke ellen nehezebb dolga lesz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kedden elfogyhat a Maribor szerencséje

A Maribor az utolsó pillanatokban mentett pontot a Sporting ellen, a Schalke ellen nehezebb dolga lesz.
Bajnokok Ligája, F-csoport, 2. forduló
Schalke-Maribor
Kedd, 20:45 óra

A G-jelű négyesben mindkét párharc 1-1-es döntetlennel zárult az első körben. A Schalke - tartalékos összetételben - ikszelni tudott a Samford Bridge-en, a szlovénok pedig hazai környezetben szereztek pontot a Sportinggal szemben. A gelsenkirchenieknél kezd összeállni a csapat, jönnek is az eredmények, már négy tétmeccs óta veretlenek a királykékek. A hétvégén a Dortmundot intézték el Matipék. Az előrejátékkal nincs probléma, 6 mérkőzést követően 10-10 a találati mutatójuk a Bundesligában. A védelemben még mindig vannak sérültek, de Boatengék bebizonyították Londonban, hogy tartalékos összeállításban is tudnak eredményesek lenni. Santana, Howedes és Kolasinac még nem bevethető a hátsó alakzatból, középről Farfan és Goretzka hiányzik majd.

128. Schalke - Maribor, 2.5 gól felett (1.53) - Tippmix

A Maribor már azzal nagyot durrantott, hogy bejutott a csoportkörbe. A szlovének a maccabi Tel-Aviv után a Celticet búcsúztátták az elitliga küzdelemsorozatából. Ante Simundza csapata jelenleg csak a 2. a bajnokságban, idegenben tűnnek sebezhetőnek a lilák (2-1-2). A forma biztató, és ott lehet a kezdőben a Zahovic-Tavares támadópáros, amely képes zavart okozni bármely védelemnek. A nyitókörben a Sporting ellen a ráadásban a fiatal szlovén csatár a ráadásban köszönt be - mentve egy pontot alakulatának. Friss sérült nincs a keretben.

Az egyre jobb formát mutató Schalke szerintünk behúzza a három pontot, ám a góloknak magasabb a szorzója. Mi a +2.5-ös opciót favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!