<>

 
 
 
A Real Madrid parádét rendezhet, a Zenit és a Monaco nem biztos, míg a Fulham folytathatja a felzárkózást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Real, a Zenit és a Fulham

A Real Madrid parádét rendezhet, a Zenit és a Monaco nem biztos, míg a Fulham folytathatja a felzárkózást.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

185. Zenit Szentpétervár - Monaco, 1.félidő X (2.18) - Bajnokok Ligája, 18:00

Mindkét együttes győzelemmel kezdte a C-csoportot: a Zenit idegenben nyert 2-0-ra a Benfica ellen, míg a Monaco odahaza gyűrte le a Leverkusen csapatát. Mindkét gárdától meglepő volt a masszív védekezés, de valójában az oroszoknak komoly segítség volt a korait portugál kiállítás. A Monaco nem játszott jól az első körben sőt, a francia csapat az elmúlt hetekben egyáltalán nem nyújt meggyőző játékot, hétvégén kikapott a Nice ellen (0-1). A vendég oldalon komoly érvágás Falcao távozása, nincs igazán gólerős játékosa a csapatnak, egyetlen erénye ezen a meccsen is stabil védelme lehet. Mivel mindkét együttes győzelemmel tudott rajtolni, így nem várható öldöklő küzdelem az első 45 percben, ekkora oddson bőven megéri megjátszani a félidei döntetlent!

205. Ludogorec-Real Madrid, 4 vagy több gól (1,91) - BL-csoportkör, 20:45

A bolgár bajnok fogadja a spanyol bronzérmest. A Ludogorecet néhány év alatt futatták fel a semmiből, zsinórban háromszoros győztes hazájában. A tavasszal óriásit menetelt az Európa-liga rájátszásában, azóta a keret egyben maradt, és sikerült az újabb lépcső, a BL-csoportkör. Liverpoolban egy hirtelen beszerzett kapussal is nagyszerűen helytállt, szervezett védekezését csak nagy nehezen törte fel Anglia egyik legjobb támadósora. A Real Madrid jól ismert, a nyáron Toni Kroos és James Rodríguez váltotta Xabi Alonsót és Ángel di Maríát. Nehezen lendült bele, de az utolsó négy meccsén 20-4-es gólarányt produkált. Cristiano Ronaldo szárnyal, a védelem viszont darabokban hever, így az lő most gólt a csapatnak, aki akar. A minőségi különbség brutális, a Real egymaga is megrúghatja a négy gólt, de a bolgárok simán találhatnak egyet, ahogy a Liverpool ellen is. Gólok!

222. Fulham-Bolton, 1 (1,93) - angol másodosztály, 21:00

A 23. fogadja a 22. helyezettet a 10. fordulóban. A Fulham tavaly még az élvonal biztos tagjának látszott, erre most a harmadosztály kapujában áll. Felix Magath totálisan besült a londoniakkal, az edzőváltás azonban jót tett, a hétvégén végre összejött az első siker a kínlódó Birmingham ellen. Bármennyire hihetetlen, a liga egyik legjobb támadósorával bír, McCormach, Luiz és Rodallega pedig lassan megrázhatja magát. A Bolton tavaly is az alsóházban kínlódott, most még inkább, csak az újonc Rotherhamet tudta legyűrni 3-2-re. A fő gond az idegenbeli mérleggel akad, négyből semmi és 1-7-es gólarány áll a neve mellett. A két csapatot nézve a Fulhamben sokkal több potenciál van, aligha lesz karácsonyra ilyen mélyen, ám a vendégek nehéz idény elé néznek. a londoniaknál az edzőváltással megindult valami, és szerintünk a Bolton is bedarálhatják.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!