<>

 
 
 
Szerdán négy tippet válogatottunk össze a Tippmix kínálatából, két foci BL mellett egy teniszt és egy hokit.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Pool, Bayer, tenisz és hoki

Szerdán négy tippet válogatottunk össze a Tippmix kínálatából, két foci BL mellett egy teniszt és egy hokit.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

157. John Isner-Tommy Robredo, 1 (1,60) - férfi tenisz, Peking, 15:00

A világranglista-15. és 21. mérkőzése a legjobb 16 között. Isner 203 centis óriás, akinek elvileg ez a legjobb borítása. A tavasszal annyira nagy formában volt, hogy úgy tűnt, végre tartósan megveti a lábát a top10-ben, ám atlantai tornagyőzelme után a kiemelkedő eredmények elmaradtak. Két 1. fordulós vereség után Andy Murray verte meg, egy tornát feladott, míg a US Openen már három kör után kiszállt. Azóta három sikert számlál, a hetet nagyszerűen kezdte. Robredo a mezőny egyik legrutinosabb játékosa, 2009 óta nem futott olyan jó évet, mint az idén. Már 36 győzelme van, és több kemény pályán, mint a számára elvileg legjobban fekvő salakon. A nyáron is remekelt, minden tornán nyert néhány mérkőzést, a US Openen Stanislas Wawrinkától kapott ki, a múlt héten Sencsenben meccslabdákról Andy Murraytől. Nehezen kezdte a hetet, és hibája technikás, pörgős játéka, Isner hatalmas szerváival bajban lehet.

173. Linköping - Leksand, 1 (1.55) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 10. fogadja a sereghajtót a 7. fordulóban. A Leksand 6 forduló alatt egyetlen pontot sem gyűjtött, vagyis még csak hosszabbításra sem tudott egy ellenfelet sem kényszeríteni. Mindössze 6 gólt lőttek és 25-t kaptak, vendégként a Brynäs-Djurgarden-MODO hármas ellen hasaltak el. Tavaly a 7. helyen zárt a csapat, ám a playoffba a HV71 ellen nem tudtak bejutni. A Linköping sem vett álomrajtot: 2 győzelemmel és 4 vereséggel állnak, legutóbbi 2 meccsüket zsinórban elvesztették. Mindkét sikerüket otthon aratták eddig: a Djurgarden és az Örebro volt a szenvedő fél. Persze a Leksand előbb-utóbb pontot szerez illetve meccset nyer majd, azonban a két együttes közt jelenleg van 2-3 gólnyi különbség a hazaiak javára. Tavaly ebben a felállásban 5-1-re és 7-1-re nyert a Linköping, ezúttal is nyerhetnek a hazaiak - még ha nem is ilyen nagy arányban!

201. Basel-Liverpool, több mint 2,5 gól (1,68) - BL-csoportkör, 20:45

A svájci bajnok fogadja az angol ezüstérmest a B-csoport 2. fordulójában. A Basel évek óta eladó csapat, hol van már Sherdan Shaqiri vagy Granit Xhaka. Az elmúlt szezonban különösen meggyengült, mégis El-elődöntőbe jutott. A nyáron Paulo Sousa a nagy fogás a padra. A bajnokságban meggyőző, a legtöbb gólt rúgta, azonban feltűnő, hogy a Videotonnál annyira jól álló védelem a portugál mesternél itt nem áll össze. A 14 kapott gólaz ötödik legtöbb a ligában, és a Real is megszórta. A Liverpool tavalyi feltámadása után az őszt Luis Suárez nélkül kezdte, és egyelőre ez érezteti hatását. Az utolsó öt bajnokiból csak egyszer győzött, és azt sem lehet mondani, hogy annyira brutális lenne a sorsolás. Can, Allen, Johnson, Flanagan és Sturridge továbbra sincs, támadásban a baseli védelem ellen két gól simán összejöhet, de nyolc tétmeccsből csak egyszer nem kapott, így hátul bajban lehet. Gólok, 2,5 felett és mindkét oldalon...

207. Leverkusen - Benfica, 1 (1.85) - Bajnokok Ligája, 20:45

Mindkét együttes vereséggel kezdte a C-csoportot és mindketten saját magunknak köszönhetik, hogy pont nélkül várják a 2. kört. A Leverkusen dominálta a Monaco elleni meccset, ám támadásbeli pontatlansága meghozta eredményét. A Benfica gyorsan emberhátrányba került a Zenit ellen, így sima 0-2 lett a vége, így a tavaly El-döntős sem szerzett pontot. Mindkét gárda játékában voltak biztató jelek, habár a Benfica reális erejéről nem kaptunk tiszta képet a kiállítás miatt. A Leverkusen egyébként kiszámíthatatlan volt az elmúlt meccsein: sima 1-4-es zakó (emberhátrányban) a Wolfsburg ellen, majd 1-0-ra verték az Augsburgot, legutóbb pedig 0-0 a Freiburg otthonában. Van potenciál a csapatban és ha sikerül a helyzetkihasználást javítaniuk, akkor odahaza megverhetik az egyébként hátul igenis sebezhető portugál együttest!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!