<>

 
 
 
Bár több sebből vérzik a Borussia, azért ma mégis bizalmat szavazunk Klopp mester legénységének!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Miért ne nyerhetne a Dortmund Belgiumban?

Bár több sebből vérzik a Borussia, azért szerdán mégis bizalmat szavazunk Klopp mester legénységének.
Bajnokok Ligája
Anderlecht - Dortmund
Szerda, 20:45 óra

A belga bajnok jól kezdte az idényt, veretlenül vezeti a bajnokságot. A lila-fehérek a Constant Vanden Stock-ban eddig minden ellenfelüket elverték, gólarányuk 8-3 saját közönségük előtt. Suárezék jó passzban vannak, a minap a Zulténél diadalmaskodtak, és a BL-ben sem vallottak szégyent: Isztambulban sikerült pontot szerezniük a Galata ellenében. A találkozón sokáig vezettek a belgák, ám a hajrában egyenlített Burak Yilmaz. A keretben egy bekk sérült, a holland légiós ezúttal sem lehet ott a csapatban.

216. Anderlecht - Dortmund, 2 (1.63) - Tippmix

Nézzük a másik oldalt! Klopp mester együttese eddig nem remekel a bajnokságban, hat meccs után 7 ponttal mindössze a 12. a Bundesligában. A sárga-feketék 1-0-2-es vendégsorral szerénykednek, és bizony a formájuk sem az igazi. A legutóbbi három tétmeccsükön nem tudtak nyerni Kagawáék, noha a Mainz, a Stuttgart és a Schalke ellen azért illett volna egy pontnál többet szerezniük. Előtte viszont éppen a BL-ben bizonyították, hogy nem szabad őket leírni: az Arsenal ellen jó játékkal húzták be a három pontot (2-0). A középpályán továbbra is sok a sérült. Mkhitaryan, Kehl, Gündogan, Sahin, Kirch, Reus és Blaszczykowski neve egyaránt a maródiak listáján szerepel.

Bár sok a hiányzó a vendégeknél, mégis a németeknek szavazunk bizalmat. A Dortmund bebizonyítja, hogy megroggyant állapotban is képes nyerni. Ha bátor vagy, velünk tartasz: a Borussia elhozza mindhárom pontot Brüsszelből.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!