<>

 
 
 
Bár megint sok a sérült az ágyúsoknál, a rossz BL-nyitányt győzelemmel kell feledtetniük Podolskiéknak. Győznek is ma az Emirates-ben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A Galata ellen talpra állhat az Arsenal

Bár megint sok a sérült az ágyúsoknál, a rossz BL-nyitányt győzelemmel kell feledtetniük Öziléknek. Győznek is szerdán az Emirates-stadionban.
Bajnokok Ligája
Arsenal - Galatasaray
Szerda, 20:45 óra

Noha hat forduló elteltével veretlen az Arsenal a Premier League-ben, mégsem minden fenékig tejfel Londonban. A piros-fehérek ugyanis mindössze kétszer nyertek a bajnokságban a négy remi mellett. Igaz, az Evertonnal, a Cityvel és a Tottenhammel is játszottak már Özilék, tehát azért néhány komolyabb megmérettetésen túl vannak a fiúk. Ugyanakkor a Ligakupának már most búcsút intettek, és a BL-t is vereséggel kezdték: 2-0-ra kikaptak Dortmundban. És akkor nézzük a szokásos Arsenal-betegséget! Évről-évre rendre kórházat lehetne nyitni Észak-Londonban... Ezúttal is lesz bőven hiányzó, ugyanis Ramsey, Arteta, Wilshere, Sanogo, Debuchy, Giroud és Walcott egyaránt sérüléssel küzd. Azért ez tekintélyes névsor, nincs könnyű helyzetben Arsene Wenger...

Cesare Prandelli Galatája 4 meccs után hét ponttal az 5. a török pontvadászatban. A keret tovább erősödött a nyáron, s bár távozott Drogba, összességében így is ütős kis csapattal dolgozhat az olasz stratéga. És ami fontos hír a drukkereknek, hogy szinte mindenki rendelkezésre áll. A piros-sárgák formája szeszélyes, kikaptak például az egyik újoncnál, és a BL első fordulójában nem bírtak hazai pályán az Anderlechttel. Az elvesztegetett pontokat a Dortmund és az Arsenal ellen kellene pótolni... A hétvégén ugyan nyertek Dzemailiék, ám nagy szerencséjük volt, ugyanis Roberto Carlos Sivassporja közel állt a pontszerzéshez. És eddig összességében egyik meccsén sem volt igazán meggyőző a társulat... Pandev nem volt bent a múlt hétvégi keretben, rajta kívül viszont teljes fegyverzetben szerepelt a gárda.

211. Arsenal - Galatasaray, 1 (1.55) - Tippmix

Egyik együttes sem kápráztatta el eddig az idényben a szurkolótáborát. Ma viszont az Emirates-ben az ágyúsok szerintünk javítanak, és megszerzik a roppant fontos három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!