<>

 
 
 
A vendég szentpéterváriak 11 meccs után is százszázalékosak, a hazaiak szenvednek. Egyértelmű a vendégsiker, hétfőn is ajánlottuk, akkor 5-1-re nyertek az oroszok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Megint veretnénk az SZKA-val a Medvescakot

A vendég szentpéterváriak 11 meccs után is százszázalékosak, a hazaiak szenvednek. Egyértelmű a vendégsiker, hétfőn is ajánlottuk, akkor 5-1-re nyertek az oroszok.
KHL
Medvescak Zagreb - SZKA Szentpétervár
Szerda, 20:00 óra

A Medvescak Zagreb idén az egyik legrosszabb nyugati csapat. Eddig 11 meccset játszottak, ebből háromszor nyertek, legyőzték otthon a Szeversztalt és a harmatgyenge Ladát, valamint idegenben a Slovant. Idén hat hazai meccset játszottak, ebből csak kétszer diadalmaskodtak. Nyáron több kulcsjátékosuk is távozott, többek között a korábbi NHL-gólkirály Jonathan Cheechoo, illetve a Vesce, Linglet, Ellison támadósor. Legjobbjuk Pascal Pelletier 12 ponttal (5+7), míg Martin St. Pierre 10 pontos (3+7). A kapuban Barry Brust 93,3%-a és 2,4-es gólátlaga jó, Mark Dekanich 86,4%-a és 4,7-es kapott gólátlaga viszont pocsék.

171. Medvescak Zagreb - SZKA Szentpétervár, 2 (1.40) - Tippmix

Az SZKA Szentpétervár teljesítményét nehéz jelzőkkel illetni. 11 mérkőzés után 33 ponttal állnak, azaz még pontot sem buktak, tehát idegenben is veretlenek. 53 lőtt góljuk hihetetlen, tehát meccsenként majdnem öt gólt lőnek, 24 kapott góljuk is jó védelmet mutat. Legjobbjuk az NHL-ből tavaly hazatért Ilja Kovalcsuk, aki majdnem két pontot termel meccsenként, jelenleg 19 pontos (11+8), mögötte Sipacsov 18 (3+15), Panarin 15 (5+10), Jevgenyij Dadonov 14 (5+8), Tony Martensson pedig 12 ponttal (6+6) hozza a pont per meccs átlag fölötti teljesítményt. A kapuban Alexander Salák 92,9%-a és 2,1-es kapott gólátlaga remek, míg váltótársa, Jevgenyij Ivannyikov 91,6%-a is jó tartalékkapusra vall.

A két csapat tavaly szeptemberben meccselt egymással, akkor Szentpéterváron 3-0-s SZKA-siker született, míg Zágrábban 4-3-ra a hazaiak nyertek büntetőkkel. Azóta az oroszok erősödtek, a zágrábiak gyengültek, ennek jele a hétfői mérkőzésük, amikor az SZKA 5-1-re nyert ugyanitt, Zágrábban. Egyértelműen újabb vendégsiker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!