<>

 
 
 
Az egyre inkább formába lendülő királyiak a razgradi kiscsapat otthonába látogatnak ma este, ahol folytathatják a menetelést.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.51

Bulgáriában is parádézhat a Real

Az egyre inkább formába lendülő királyiak a razgradi kiscsapat otthonába látogatnak ma este, ahol folytathatják a menetelést.
Bajnokok Ligája
Ludogorec - Real Madrid
Szerda, 20:45 óra

Nem vallott szégyent egyébként az első játéknapon a kelet-európai alakulat, sőt, a csodához is közel állt Georgi Dermendzhiev együttese az Anfiled Roadon; bár Balotalli hajrában esett góljával a Liverpool jutott vezetéshez, a 91. percben Abalo egyenlíteni tudott, s néma csendre intette az angolokat. A bolgárok kapusa, Milan Borjan azonban óriásit hibázott a 94. percben, melynek büntető lett a következménye, Gerrard pedig nem hibázott, így elmaradt a meglepetés. A hazai pontvadászatban egyelőre rapszodikus a társaság, 10 fordulót követően 5 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség a Ludogorec mérlege, mely a 4. pozícióhoz elegendő.

203. Ludogorec - Real Madrid, 2, európai hendikep -1 (1.51) - Tippmix

Ami a Realt illeti, Carlo Ancelotti címvédő együttese az 1. fordulóban igazi futballgálát rendezett a Bernabéuban, 5–1-el küldte haza a svájci Bázelt és jelezte Európának, hogy ebben a szezonban is igényt tart a legrangosabb kupasorozat trófeájára. Cristiano Ronaldót már annyiszor és annyi helyen méltatták, hogy mi most eltekintenénk ettől, beszéljenek helyettünk inkább a számok; a madridiak legutóbbi négy meccsén kilencszer volt eredményes... A jó forma pedig úgy látszik ragadós, hiszen a portugálon kívül Bale és James Rodriguez is ontja a gólokat. Fabio Coentrao, Jesé és Khedira már egy ideje sérült, velük továbbra sem számolhat az olasz mester.

A Real a közelmúltban alaposan kitömte ellenfeleit, a Bázelen kívül a Depor, a Villarreal, és az Elche sem úszta meg kétgólos vereség alatt, nagyon meglepődnénk, ha a Ludogorecnek sikerülne.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!