<>

 
 
 
A cseh bajnok és a svájci bronzérmes méri össze erejét az Európa-liga I-csoportjának 2. fordulójában. Veszélyes támadósorok, gyenge védelmek, esélyes tehát a gólváltás!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Esélyes a gólváltás Prágában

A cseh bajnok és a svájci bronzérmes méri össze erejét az Európa-liga I-csoportjának 2. fordulójában. Veszélyes támadósorok, gyenge védelmek, esélyes tehát a gólváltás!
Európa-liga
Sparta Praha - Young Boys
Csütörtök, 19:00 óra

A Sparta Praha tavalyi bajnoki címét leginkább a nagy ellenfél Plzen terhelésének köszönhette, azonban a BL-selejtezőkben így is elvérzett az együttes, miután képtelen volt féken tartani a Malmö támadósorát. Így maradt az Európa-liga, ahol a Zwolle ellen sikerült kiharcolni a főtáblára kerülést. Az azonban egyértelműen kiderült, hogy nemzetközi porondon igencsak sebezhető a védelme: a Malmö Prágában kétszer is vezetett, majd a svéd csapat otthonában is kapott kettőt a Sparta, ráadásul az El-selejtezőben a Zwolle mindkét meccsen betalált. A csoportkört a Napoli otthonában kezdték meg, ahol hiába vezettek, végül sima 1-3 lett a vége. A bajnokságban 9 kör után 19 ponttal a 2. helyen állnak, erre a meccsre a Slavia elleni városi rangadón aratott sikerrel készültek.

A Young Boys együttesét testközelből ismerhetjük, hiszen a Loki ellen vívta ki a főtáblára kerülést. A cseh együtteshez hasonlóan védelme közel sem életbiztosítás, bár a Slovan elleni első csoportkörben sima 5-0-ra nyertek. A bajnokságban 10 forduló után 18 ponttal a 3. helyen áll, 12 gólt kapott eddig, melyből hetet vendégségben.

Tipp: Sparta Praha - Young Boys, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmixpro

Mindkét együttes támadójátékában van potenciál, vannak gólerős játékosok mindkét oldalon. Ugyanakkor a védelmek (főleg a cseh) könnyen zavarba hozhatóak, melyet a korábbi meccsek remekül meg is mutattak. Ennek okán jó esélyt látunk a gólváltásra Prágában!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!