<>

 
 
 
Az Európa-liga A-csoport német-svájci rangadóján nálunk a Zürich otthonában a Mönchengladbach a favorit.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zürichen is átroboghat a 'Gladbach

Az Európa-liga A-csoport német-svájci rangadóján nálunk a Zürich otthonában a Mönchengladbach a favorit.
Európa-liga, A-csoport, 2. forduló
Zürich-Mönchengladbach
csütörtök 21:05 óra

Az FC Zürich eddig egészen jól tolja a bajnokságban, 10 meccs után 20 ponttal a 2., lemaradása a Basel mögött mindössze két egység. A hazai mutatója brutális (4-1-0), a formája viszont nem az igazi. Legutóbbi négy tétmeccse közül mindössze egyet nyert meg, egy kiscsapat ellen a kupában, ráadásul hosszabbításban. Az EL első fordulójában megégtek a kékek az Apollon Limaszol ellenében idegenben, a pontvadászatban otthon nem bírtak az Aarauval, majd kikaptak Bernben a Young Boys-nál. A keretben vannak sérültek, két csatár huzamosabb ideje maródi, és egy alapközéppályás eltiltását tölti, miután kiállították Cipruson.

Zürich-Mönchengladbach, 2, döntetlen nélkül (1,60)

Lucien Favre alakulata is a második helyen áll hazája bajnokságában, a zöld-fehérek veretlenek (3-3-0), és remek formát mutatnak. A dologban nagy szerepet játszik, hogy a mester munkáját nem nehezíti sérülés, tehát a komplett kerettel számolhat. A rotálás rendszerét csak mértékkel alkalmazza a szakember, az EL első fordulójában a Villarreal ellen (1-1, otthon) is erős csapatot vezényelt pályára Lucien Favre - jelezve azt, hogy igen is komolyan veszi ezt a kiírást is a zöld-fehér-fekete alakulat. A forma felettébb biztató, két győzelemmel a hátuk mögött érkeznek Raffaelék Zürichbe.

Az az érzésünk, hogy a német együttes győzhet ma a Letzigrundon. A Borussia keretét erősebbnek érezzük, ráadásul teljes csapattal vághattak neki a túrának. Tippünk kettes, esetleg egy iksszel megtámogatva...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!