<>

 
 
 
Pénteken a francia másodosztályból és a portugál élvonalból választottunk 1-1 tippet, hokiban a Lahti az újoncot verheti el, míg Dániában az éllovasban bízunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Guimaraes, Arles, Pelikánok, és...

Pénteken a francia másodosztályból és a portugál élvonalból választottunk 1-1 tippet, hokiban a Lahti az újoncot verheti el, míg Dániában az éllovasban bízunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

070. Lahti Pelicans - Vaasan Sport, 1 (1.55) - finn jégkorongbajnokság, 17:30

Egyik együttes sem kezdte túl jól az idei szezont: a Lahti 10 ponttal a 10. helyen áll, míg a Vaasan 6-al sereghajtó. Várható volt, hogy az újonc vendégek esetén kritikus lesz a védelem, ez pedig be is igazolódott: 8 meccs alatt 30 kapott góllal állnak. Zsinórban három vereségről érkeznek erre a találkozóra. A Lahti tavaly 8. lett, így osztályozót játszhatott a rájátszásért, ahol sikerült is átlépnie a HIFK-en, ezt követően azonban a Tappara kiejtette őket. Idén is cél a rájátszás, reálisan a 7-10. helyre lehet jó a gárda. Támadósora 21 góllal nem rossz, ez pedig az újonc elleni meccsen jó ómen lehet. Nem várjuk, hogy a Vaasan itt meglepetést tudna okozni!

088. Hobro-Midtjylland, 2 (1,79) - dán bajnokság, 18:30

A 4. fogadja az éllovast a 10. fordulóban. A Hobro frissen jutott fel, és meglepően jól kezdett, 4-4-1-es mérleggel és 15-8-as gólaránnyal áll. Védelmére épít, alig kap gólt, kontrából viszont életveszélyes. Jelenlegi helyezése nem biztos, hogy a valóságot tükrözi, és ugyan az utóbbi fordulókban veretlen, sorjáznak a döntetlenek. A Midtyjlland már tavaly is erős volt, szinte végig vezette a bajnokságot, de a vége katasztrofális lett és a bronzérem jött csak össze. Ezúttal kíméletlenül menetel, idegenben fogható, de az Aalborg és a Nordsjaelland otthonában ki lehet kapni. A Hobro viszont túlértékeltnek látszik, nyugodtan behúzhatja.

104. Arles - Chateauroux, 1 (1.79) - francia másodosztály, 20:00

A két sereghajtó találkozik egymással a 10. fordulóban. A vendégek tavaly papíron kiestek a másodosztályból, ám mivel a harmadik vonal egyik feljutója nem kapott licencet, így a gárda maradhatott ebben az osztályban. Vélhetően idén is komoly kiesési gondjai lesznek a vendégeknek: 9 forduló után 7 ponttal sereghajtók, mindössze egyszer nyertek 4 döntetlen és 4 vereség mellett és csupán 8 gólt lőttek. No, az Arles sem áll sokkal jobban: szintén 1-4-4 soruk van, gólarányuk miatt előzik azonban csak meg mai ellenfelüket. Tavaly középcsapatként szerepeltek a hazaiak, főként odahaza gyűjtögették szorgosan a pontokat, mindössze 2 ellenfél vitt el tőlük három pontot az előző idényben. A hazaiak visszaesése többek közt annak lehet a következménye, hogy hátsó alakzatunk jelentősen gyengült, ráadásul elsőszámú góllövőjét is elveszítette, az új keret még nem érett össze. Ennek ellenére kerete lényegesen erősebb a vendégekénél, a papíron harmadosztályú Chateauroux legyőzése nem okozhat gondot még a borzalmas forma ellenére sem.

120. Guimaraes - Boavista, 1 (1.62) - portugál bajnokság, 21:30

A 12. látogat az 5. helyen állóhoz a portugál 7. forduló nyitómeccsén. A Boavista az elmúlt időszakban bundabotránya miatt a harmadosztályig csúszott, majd a megszűnés szélére került, idén azonban már ismét az élvonalban szerepelhet. Cél elsődlegesen megragadni itt, a 2-1-3-as bajnoki rajt pedig arra enged következtetni, hogy várhatóan középcsapat lesz idén a társaság. Vendégségben idén simán véreztek el a Rio Ave és a Braga otthonában, viszont a Porto ellen már pontot loptak. A Guimaraes évről évre középcsapat, leginkább saját stadionjában veszélyes bárkire, általában hullámzó teljesítmény jellemzi. Idén 3-2-1 sorral rajtoltak, otthon legyőzték a Penafiel csapatát, majd a Porto-Ferreira kettőssel jött két döntetlen. A vendégek még szokják az élvonal ízét, támadásban és védekezésben is vannak problémáik, a Guimaraes jobb támadójátéka miatt megnyerheti ezt a derbit.

 
 
  • 2TV-nezo2014október04.10:48ÚjVálasz

    Oszt azt minek ? :O :D
    Nem az edzővel van ott a baj !
    Elment a mecénás, nincs támogató, lejhárt a tavalyi játékosok szerződése és szétment a csapat.
    Most ifik meg olyan játékosok vannak, akik máshová nem kellettek.
    Ezekből kell főzni.

     
  • 1pnotus2014október03.17:46ÚjVálasz

    Szerintem a Blackpool edzőjét a mai meccs után menesztik!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!