<>

 
 
 
Sem a Manchester United, sem pedig az Everton nem képes védekezni, de támadni annál inkább. Ezt használjuk ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zöröghetnek a hálók Manchesterben

Sem a Manchester United, sem pedig az Everton nem képes védekezni, de támadni annál inkább. Ezt használjuk ki.
Premier League
Manchester United - Everton
Vasárnap, 13:00 óra

A Manchester United idei vergődését már sokan, sokféleképpen megénekelték. Mi maradjunk most annyiban, hogy ebben a csapatban bármi benne lehet, a gálázás és a totális összeomlás. Hogy most melyik arcát mutatja a gárda az erősen kérdéses, mindenesetre sokatmondó, hogy Wayne Rooney ezúttal kihagyja a találkozót, ugyanis három meccses eltiltását kezdi meg vasárnap. A MU legutóbbi két hazai mérkőzését megnyerte, de a QPR kiütése elvárható, a West Ham ellen pedig csak nyögvenyelős 2-1-es győzelemre futotta. Rooney kiesésével Juan Mata veszi át az irányítói feladatokat. Fellaini játéka még kérdéses, míg Anfer Herrera, Phil Jones, Jonny Evans és Chris Smalling továbbra is sérültek.

Az Evertontól sokat vártak a szakemberek, alaposan meg is erősítették a keretet a legutóbbi ötödik helyezésnek köszönhetően, de a csapat teljesítménye elmarad a várakozásoktól. A kékek védelme pocsék, a legtöbb gólt az Everton kapta eddig a bajnokságban, hat forduló alatt már 14-et! Viszont legalább lőni is tudtak: 12-nől járnak. Szeptember közepe óta nem tudott meccset nyerni a csapat, ez már négy tétmérkőzést jelent a gárdának. Kevin Mirallas még legalább négy hétig lesz harcképtelen, ő nagyon hiányzik. Jó hír viszont a drukkereknek, hogy visszatér Steven Pienaar a csapatba.

Tipp: Manchester United – Everton, mindkét csapat gólt lő (1.55) Mellék tipp: Manchester United – Everton, 2,5 gól felett (1.50)

Mindkét csapat képes gólt lőni és gólt is kapni. Az Everton esetében a szezonbeli hat bajnokiján ötször fordult elő, hogy mindkét fél betalált. A Manchester esetében ugyanez négy meccsen. Innentől kezdve elég egyértelmű, hogy most is kialakulhat egy adok-kapok, sok-sok góllal!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!