<>

 
 
 
Ahogyan a profitipp.hu is megjósolta, a Seattle simán verte az NFL 5. játéknapján a Redskinst, ezzel pedig nem csak mi és olvasóink, hanem egy híresség is meglehetősen jól járt...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

900 ezer dollárt kaszált Floyd Mayweather

Ahogyan a profitipp.hu is megjósolta, a Seattle simán verte az NFL 5. játéknapján a Redskinst, ezzel pedig nem csak mi és olvasóink, hanem egy híresség is meglehetősen jól járt...

Nem hiába hívják The Money-nak a világhírű bokszolót, Floyd Mayweathert. A rizikós meccseiről híres ökölvívó a tippelésben is megállja a helyét: két NFL meccsel kaszált 900 ezer dollárt.

Egy rugóra járt hétfő éjjel a Profitipp.hu és a világhírű bokszoló, Floyd Mayweather agya. Mi ugyanis sima Seattle Seahawks győzelmet vártunk a Washington Redskins ellen az NFL 5. fordulójának zárómérkőzésén, ami kényelmesen jött is. Nos, a klasszis bokszoló is hasonlóan gondolkozott: 220 ezer dollárral (53 millió forinttal) játszotta meg, hogy a Seahawks hét pontos különbséggel fog nyerni. 27-17 lett a vége, így a The Money becenevű Mayweather 420 ezer dollárt (102 millió forintot) kaszált.

De nem ez volt egyébként az egyetlen nagy pénzes tippje az utóbbi időben. Két hete az Indianapolis Colts nagy különbségű győzelmére fogadott a Jacksonville Jaguars ellen. Mayweather nem csekély összeggel, 720 ezer dollárral játszotta meg a tippet, amiért 1,4 millió dollár ütötte a markát. Két hét alatt ezzel tisztán 900 ezer dollárt (218 millió forintot) keresett tippjein a sztárbokszoló.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!