<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Idegenben is a Colts az esélyesebb

A Colts nemcsak a jelenlegi forma alapján számít sokkal inkább favoritnak a Texans elleni mérkőzésen, az NFL 6. fordulójában. Statisztikailag is túlszárnyalják a Houstont Luckék.
NFL, 6. hét
Houston Texans – Indianapolis Colts
Péntek, 2:25 óra

Igen nagy múltra tekint vissza a két csapat rivalizálása, hiszen csoportellenfelekről van szó. Legutóbbi tíz összecsapásukból azonban mindössze hármat tudott megnyerni a Houston, az előző szezonban a Colts oda vissza verte a texasiakat. Most kissé változott a helyzet, a Texans már nem a pofozógép szerepét tölti be a ligában, el is kezdték nyerni a meccseket, de igazból csak a könnyebbeket tudták behúzni. A botladozó Redskins, a vérgyenge Oakland és a kétarcú Buffalo ellen nem nagy dolog nyerni. A Giants-től elszenvedett vereség már beszédesebb, mint ahogy a múlt heti, Dallas elleni is, igaz, ott már az is meglepetés volt, hogy a Houston hosszabbítást tudott kicsikarni. Nagyon szimpatikus csapat a Texans, A J.J. Watt vezette védelem szenzációs, az egyik legkevesebb pontot kapta eddig a szezonban, de hiába, ha támadásban szinte képtelenek bármit is felmutatni. Ryan Fitzpatrick a gyengébb képességű irányítók közé tartozik és a Texans futójátékát is könnyen meg tudják szűrni a nagyobb csapatok.

Márpedig a Colts az egyik legnagyobb jelenleg. Az első két fordulóban elszenvedett két vereség után már-már temették a csapatot, de Andrew Luck és gárdája olyan feltámadást produkált, hogy na. A fiatal irányító óriási formában van, olyan klasszismegoldásokat produkál mérkőzésről mérkőzésre, ami csak a legnagyobbakra jellemző. És nem csak a támadójáték állt össze jól a Colstnál, hanem a védelem is. Az elmúlt három mérkőzésen mindössze 47 pontot kapott be az Indianapolis, miközben dobott a gárda 105-öt! A legutóbbi fordulóban pedig a kőkemény Baltimore Ravens ellen nyert védekezési csatát a Colts. Négyszer is földre vitték Joe Flaccót, az ellenfél irányítóját. Ha a Baltimore ellen ilyen olajozottan működött a gépezet, akkor el lehet képzelni, hogy a szerényebb képességű, ám a Colts számára jóval fontosabb ellenfél, a Texans ellen mire lesz képes az Indiana.

Tipp

Houston - Indianapolis, 2 (1.60)

A szakértők egy kiütéses Indianapolis győzelmet várnak, mi megelégszünk azzal is, ha a Colts behúzza simán a mérkőzést. Az 1.60-as is szép oddsnak tűnik a vendégsikerre, mi ezt ajánlanánk első sorban.

 
 
  • 1feribadi2014október09.18:38ÚjVálasz

    Ha így megy tovább, a végén még óriási Luck drukker leszek. Zseni ez a srác! :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!