<>

 
 
 
A hazaiak a KHL egyik legrosszabb csapata, a vendégek pedig legutóbbi öt meccsüket megnyerték. Egyértelmű vendégsiker várható.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

A Torpedo nyerni megy Podolszkba

A hazaiak a KHL egyik legrosszabb csapata, a vendégek pedig legutóbbi öt meccsüket megnyerték. Egyértelmű vendégsiker várható.
KHL
Vityaz Podolszk - Torpedo Nyizsnyij Novgorod
Kedd, 17:30 óra

A Vityaz Podolszk az egyetlen olyan nyugati csapat a KHL-ben, amely a kezdetek óta tagja a ligának, viszont soha nem jutott rájátszásba. Jelenleg a 14 csapatos Nyugati-főcsoport 9. helyén állnak, 15 meccsen 6-szor nyertek. Formájuk hullámzó, legutóbbi öt meccsükön felváltva nyertek és buktak. Öt hazai meccset játszottak, kétszer nyertek, a Lokomotivot és az Avtomobilisztot legyűrték, viszont többek között az újonc Szocsi verte őket egy héttel ezelőtt. Legjobbjuk Mario Kempe és Roman Horák 10-10 ponttal (7+3 és 5+5), míg Dmitrij Ciganov 7 pontos (1+6). Szinte mindig Harri Sateri kezdett a kapuban, 90,2%-kal védett 3,4-es kapott gólátlag mellett, míg Igor Szaprikin egyszer ugrott be 90,3%-kal.

077. Vityaz Podolszk - Torpedo Nyizsnyij Novgorod, 2 (1.85) - Tippmix

A Torpedo Nyizsnyij Novgorod az 5. helyen áll Nyugaton, 16 meccsből 9-szer nyertek. Legutóbbi öt meccsükön győztesen hagyták el a jeget, a Távol-Keleten túráztak, sikerrel, ahol kiosztottak 6-1-es és 7-2-es verést is, valamint a Dinamo Moszkvát verték otthon. Idegenbeli mérlegük jó, 10-ből 7-szer diadalmaskodtak. Legponterősebb játékosuk Wojtek Wolski 19 ponttal (12+7), majd Sakari Salminen 13 (5+8), Jarkko Immonen 11 (5+6), Juuso Hietanen pedig 9 (3+6) pontos. A kapuban Ivan Kaszutyin 2,1-es kapott gólátlaggal és 92,9%-os védési hatékonysággal áll, váltótársa, Jahin kétszer állt be, 90,5%-kal teljesített.

A két csapat az elmúlt szezonban kétszer találkozott, akkor Podolszkban 3-2-re, otthon pedig 5-0-ra nyert a Torpedo. A keretek nem sokat változtak azóta erősségüket tekintve, miért is alakulna máshogy a keddi meccsük, mint az előző szezonbeliek.

 
 
  • 2rokakoma2014október18.15:52ÚjVálasz
    Idézet: attyla
    Üdv. Új vagyok itt,de már régóta fogadok. Nézem egy ideje a profitipp tippjeit,és vannak jó tippek szép számmal. De egy dolgot hiányolok.
    ...

    Szia! Köszi a kommentet!

    Persze, előbb-utóbb elkapnak mindenkit, de addig, ameddig minden jel a 2-esre utal, szerintem érdemes tenni. Ilyen alapon nem lehet megjósolni, mikor szakad meg éppen a sorozat. Itt logikusnak tűnt, a tömeg is ezt fogadta, nem jött be. Neked pedig grat, a megérzéshez!

     
  • 1attyla2014október14.09:59ÚjVálasz

    Üdv. Új vagyok itt,de már régóta fogadok. Nézem egy ideje a profitipp tippjeit,és vannak jó tippek szép számmal. De egy dolgot hiányolok. A fogadás egyik íratlan szabálya,hogy minden sorozat megszakad egyszer,és szerintem nem kéne nyeretni az olyan csapatokat,akik minimum 5 meccset nyertek már zsinorba,mert ellenféltől és helyszíntől függetlenül nagyon hamara becsúszhat egy bukta. És ezt most konkrétan ehez a Torpedo tipphez értem. Jó vannak Khl-es csapatok akik képesek 10 meccset is nyerni sorozatba,pl a Skt,Cska,jokerit,de a Torpedo nem tartoazik azon csapatok közé akik sok meccset nyerjenek sorozatba. Én ma nem merném tenni őket.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!