<>

 
 
 
Akadt egy fogadó, aki óriásit kaszált azon, hogy megjósolta John O'Shea egyenlítő gólját Németország ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megjósolta, ki lesz a németek veszte

Akadt egy fogadó, aki óriásit kaszált azon, hogy megjósolta John O'Shea egyenlítő gólját Németország ellen.

Számtalanszor cikkeztünk már az elmúlt hetekben lehetetlen hármas, ötös vagy éppen 17-18-as kötésekről, amelyek mégis célba értek, és óriási pénzeket hoztak a bátor fogadóknak. Ezúttal egyetlen, szimpla tipp süllyedt, de épp annyira meghökkentő, mint korábbi társai.

Valaki ugyanis a Németország-Írország keddi Eb-selejtező mérkőzés hajrájában élőben arra fogadott, hogy John'O'Shea szerzi a második gólt. Miért volt őrültség ez?

Az otthon szereplő világbajnok ellen fogadott, amelyről mindenki tudja, kiváló védelemmel rendelkezik, eközben az írek nincsenek túl jó passzban az elmúlt években. A németek a 71. percben szerezték meg az első gólt, tehát alig volt már hátra a meccsből 20 perc, mikor a játékos tippelt. És O'Shea-t, egy veterán védőt választott gólszerzőnek, aki addigi 99 válogatott mérkőzésén csak 2-szer volt eredményes.

Mégis igaza lett! Jutalma az 5 fontos (2000 forintos) fogadásra 755 font (302 ezer forint), a lehetetlennek hangzó tippet ugyanis 151-szeres pénzért adta az egyik online fogadóiroda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!