<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Anglia szupersztárjai, várjuk a gólokat!

Hétfő este a Manchester United és a Chelsea szolgáltatja a futballcsemegét. Bár bajnoki döntőnek még korai lenne kikiáltani, abban biztosak lehetünk, a meccsnek lesz kihatása a végelszámolásnál.
Angol bajnokság
Manchester United–Chelsea
Hétfő, 21:00 óra

A United a nyáron jelentős változásokon ment keresztül, ám eddig úgy tűnik, az új menedzser, David Moyes érkezése nem ártott a csapat egységének. A skót szakemberrel eddig mindkét téttel bíró találkozójukat hozták a vörösök, a Wigan elleni Angol Szuperkupa-meccsen 2-0-ra, a Swansea elleni bajnokin pedig 4-1-re diadalmaskodtak. Ez utóbbi mérkőzésen bemutatott fölényük lenyűgöző volt, hiszen a Swansea-t ebben az idényben sokan európai kupaindulást jelentő helyre várják, a kiütés előzetesen nem volt benne a pakliban. Moyes jól láthatóan nagyszerűen tudja tüzelni csapatát, a futballisták még a Rooney-afféron (lehet, hogy a csatár végül a hétfői ellenfélnél köt ki ) is túl tudták tenni magukat. Sok a sérült a hazai oldalon, de inkább cserékről van szó: Young, Nani, Hernández, Fletcher, Rafael és Powell sem bevethető. Azért még így is van kik közül válogatni.

Fő tipp

Manchester United–Chelsea, mindkét csapat gólt lő (1.58) - Betclic

Bátrabbaknak

Manchester United–Chelsea, több, mint 1,5 gól az 1. félidőben (2,65) Manchester United–Chelsea, több, mint 1,5 MU-gól a meccsen (2.10)

A Chelsea-nél egyedül David Luizra és Kalasra nem számíthat José Mourinho, aki szintén remekül mutatkozott be régi-új csapata kispadján. Azonban az első fordulóban a Hull elleni 2-0-ás, illetve a hétközi Aston Villa elleni 2-1-es diadal sem mondható meggyőzőnek, erősen döcög még a kékek szekere, különösen a támadásoknál, de a védelem is tud néha érdekes dolgokat produkálni. Az első meccsen 23-szor, a másodikon 15-ször próbálkoztak gólszerzéssel, ugyanakkor összesen kilenc alkalommal találták el a kaput. Ez is frusztrálhatja a támadókat, akik között erősen rotál a portugál mágus, a hírek szerint hétfő este kezdőként léphet pályára például Romelu Lukaku.

A két csapat legutóbbi találkozóját az Old Traffordon a vendég Chelsea nyerte 1-0-ra, de ezúttal jóval gólgazdagabb mérkőzésre van kilátás. Végső győztest nehéz lenne tippelni, de hajszálnyit mintha a hazaiak felé billenne a mérleg. Helyette inkább abban bízunk, hogy korai gólok lesznek, és már az első félidőben összejön a gólváltás. Aztán a végén akár még be is húzhatja a bajnok…

 
 
  • 2dodo10102013augusztus26.12:05ÚjVálasz
    Idézet: putnokya
    Haliho,
    ebben az ótvaros tippmix kínálatban nincsen sajnos mindkét csapat gólt szerez lehetőség, a 2,5+/-ról mi a véleményed/véleményetek?
    Én látok értéket az overben.
    ...

    Összejöhet könnyedén! Holnap reggel már találsz egy olyan „rovatot” is a Profitippen, ahol kifejezetten a Tippmix-tábort segítjük...

     
  • 1putnokya2013augusztus26.11:32ÚjVálasz

    Haliho,
    ebben az ótvaros tippmix kínálatban nincsen sajnos mindkét csapat gólt szerez lehetőség, a 2,5+/-ról mi a véleményed/véleményetek?
    Én látok értéket az overben.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!