<>

 
 
 
Kétfajta stílus, két különböző testalkat, két generáció, egy köti össze őket, hogy franciák - a világranglistán 150. Robert és a 242. Olivetti a US Open 2. körében találkozik egymással.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.35

Esélyesebb a fiatal francia a New York-i keményen

Kétfajta stílus, két különböző testalkat, két generáció, egy köti össze őket, hogy franciák - a világranglistán 150. Stéphane Robert és a 242. Albano Olivetti ma este a US Open 2. körében találkozik egymással.
Us Open
Robert – Olivetti
Hétfő 18:30 óra

A két francia alig ismert, ritkán látni bármelyiküket a tévében, és alig írnak róluk néhány sort - de ma este kilépnek az árnyékból. Este egy Grand Slam 2. köréért játszanak, és egyikük biztosan továbbjut - ami csinos előrelépést jelenthet a világranglista-helyezést tekintve.

A 33 éves Stephane Robert a korából adódóan akár már egy sor címet nyerhetett volna karrierje során, mégis ez az idei mindössze a második részvétele a US Openen, három évvel az első próbálkozása után. 2010-ben Andy Roddick 6:3, 6:2, 6:2-re intézte el a franciát rögtön az első körben. Robert sosem ragyogott a Grand Slam-tornákon: 9 részvételéből hatszor az első, 3-szor a második körben esett ki, soha nem sikerült tartósan megkapaszkodnia a TOP 100-ban, legjobb szezonvégi rangsorolását 2011-ben érte el, mikor 105. volt.

Tipp:

Robert – Olivetti 2 (2.35) Betclic

A 2013-as szezon nem sikerült rosszul Robert-nek. Igaz, hogy csak kisebb tornákon játszott, és se Melbourne-ben se a Roland Garrosson nem került főtáblára, 65 meccséből 41-et megnyert, és Wimbledonban is sikerült egy kört mennie, miután 6:3, 7:6, 7:5 megverte Fallát. Így most igazából komplexusok nélkül érkezett New York-ba, ahol sikerrel vette az első három selejtezőkört.

Albert ellenfele, Albano Olivetti ellenben mindössze 21 éves, és egészen másképpen közelíthet a meccshez. Ráér, rengeteg ideje van még, hogy elérjen a topnívóra, élete első Grand Slam-én vesz rész, ami komoly motivációt jelent, ráadásul olyan borításon játszhat, mely a legjobban megfelel a játékstílusának. Nagyokat szervál, korán támadja meg a labdát, erőseket üt, keresi a nyerőket - könnyen meglehet, hogy kijön neki a lépés New Yorkban – nem véletlen, hogy több, hasonló stílust játszó korábbi játékos (Isner, Roddick, Del Potro, Querrey, Muller, Blake) is itt, ezen a felületen érte el legnagyobb sikereit.

Olivetti egy esetleges győzelemmel nagyot ugorhat a rangsorban, 12 évvel idősebb ellenféllel játszik, a játékának legmegfelelőbb borításon. Ráadásul formában van: elődöntőt játszott Recanatiban, döntőt a spanyolországi Segovie-beli tornán, és New Yorkban is meggyőzően vette a 3 kvalifikációs kört. Sok minden szól a fiatal francia mellet, akinek megvan a lehetősége, hogy élete első Grand Slamén a második körbe lépjen.

 
 
  • 5dodo10102013augusztus26.18:21ÚjVálasz
    Idézet: brinmilo
    Akkor csak az odds lett elírva és a tipp marad ? :)

    ...

    Így igaz, elnézést kérünk, javítottuk!

     
  • 4nincssemmibaj2013augusztus26.17:05ÚjVálasz

    Gondolom :) nem admin vagyok :)

     
  • 3brinmilo2013augusztus26.16:44ÚjVálasz

    Akkor csak az odds lett elírva és a tipp marad ? :)

     
  • 2nincssemmibaj2013augusztus26.16:32ÚjVálasz

    Bwin-en is Olivettié a 2,4, Robert 1,53 és ahogy utánanéztem,18.30-kor kezdődik.

     
  • 1brinmilo2013augusztus26.16:08ÚjVálasz

    Sziasztok. Itt nem fordítva vannak feltüntetve az oddsok? Bet365 Olivettire adja a 2.5öset. Vagy én néztem el vmit ?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!