<>

 
 
 
Két olasz rangadó, két bátor tipp! A Napolit az Inter otthonában támogatjuk, míg a Fiorentinát a Lazio ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Fiorentina és a Napoli

Két olasz rangadó, két bátor tipp! A Napolit az Inter otthonában támogatjuk, míg a Fiorentinát a Lazio ellen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

213. Fiorentina-Lazio 1 (2.08) - olasz bajnokság, 12:30

Hasonló erők csatája várható vasárnap kora délután, hiszen mindkét csapat kilenc pontos és a keretek sem különböznek annyira egymástól. A Lazio felemás idényt tudhat eddig magáénak, három győzelemmel és három vereséggel áll a csapat. Főleg idegenben nem megy a gárdának, egy győzelem és két vereség a mérlege. A Fiorentina már masszívabb együttes, eddig csak a Roma vendégeként veszített. Azóta viszont egyre jobb formába lendülnek a lilák. Legutóbb például az Intert győzte le könnyedén, 3-0-ra odahaza a firenzei alakulat. A Lazio hiába nyerte meg legutóbbi két meccsét, szerintünk most elfogy a rómaiak lendülete: hazai győzelmet várunk ezen a rangadón, azaz a Fiorentina fog majd tapadni inkább az éllovasokra.

219. Internazionale-Napoli, 2 (2,67) - olasz bajnokság, 20:45

Az Inter tovább éli átalakulását, a nyáron is nagy volt a mozgás, de erősödni látszik a keret, igaz maximum a dobogó lehet célkitűzés. A Torino elleni 0-0-val kezdett, majd jött a Sassuolo elleni hetes, ami megmutatta, mire képes támadásban. Azóta nem bírt a Palermóval egy ki-ki meccsen, majd bedarálta az Atalantát. Elvileg védelmére építhetne, de az elmúlt két meccsén hét gólt nyelt be, így rengeteg a kérdőjel. Nem valami fényes a helyzet a Napolinál sem, ahol még a tavalyi nagy erősítésekből építkeznének, de nem megy. A BL-től való búcsú fájó pont, és tartós válságot eredményezett. Legalább látszik a fény az alagút végén, így két győzelemmel a háta mögött érkezik, és a válogatott fordulóban kulcsemberei jól mentek, Marek Hamsík és Gonzalo Higuaín is szórta a gólokat. Két rossz védelem találkozik, így a gólok is okos választás, de mi a Tippmix szűkös kínálata miatt a 2-est erőltetjük. Ebben is van bőven fantázia.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!