<>

 
 
 
A középcsapatok ütközetében felszabadult játékot, és ennek megfelelően gólváltást várunk a felektől.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólváltást várunk a svédeknél

A középcsapatok ütközetében felszabadult játékot, és ennek megfelelően gólváltást várunk a felektől.
Svéd bajnokság
Djurgarden - Örebro
Hétfő, 19:00 óra

A stockholmi gárda ismét a középmezőnyben zárja majd a bajnokságot. A sötétkékek 27 mérkőzésen 39 pontot gyűjtve a 8. helyen állnak, hazai mérlegük középszerű, sőt, inkább a gyengére hajaz (5-4-4). Fejzullahuék saját közönségük előtt rendre eredményesek, mindössze négyszer maradtak impotensek. A forma nem az igazi, ugyanis két vesztes bajnokival a hátuk mögött érkeznek a mai meccsre. A keretben a házi gólkirály sérült immár huzamosabb ideje, az ő kiesése azért érzékeny veszteség.

Az Örebrö két hellyel és egy ponttal áll jobban aktuális riválisánál, 5-3-5-ös kiegyensúlyozott idegenbeli mérleggel. A fekete-fehérek legutóbbi nyolc fellépésük közül hetet megnyertek, elképesztő szériát futnak Kamaráék, és bizony mostanság eseménydús kilencven percek is fűződnek a társulat nevéhez. Az over-under mérlegük 17-10, hajlamosak belemenni a nyílt ütközetekbe. Legutóbb az esélyesebb Elfsborg járt náluk, és Pode-ék meg sem álltak ötig! A házi gólkirály visszatért eltiltásából.

Tipp: Djurgarden - Örebro, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmixpro

A két alakulat ütközetétől mindképpen gólváltást várunk. Felszabadult együttesek megint felvállalják a nyílt csatát, és a hálók tuti, hogy megzörrennek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!