<>

 
 
 
A Cittadella és az újonc Entella is vélhetően kiesési gondokkal küzd majd, így közös meccsük kiemelten fontos lehet hétfő este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Hazai remények a kiesőjelöltek derbijén

A Cittadella és az újonc Entella is vélhetően kiesési gondokkal küzd majd, így közös meccsük kiemelten fontos lehet hétfő este.
Olasz másodosztály
Cittadella - Entella
Hétfő, 20:30 óra

Kiesési rangadót rendeznek a Serie B-ben. A házigazda 8 meccsen 8 pontig jutott, otthon vagy vesztett vagy nyert eddig (2-0-2), ellen szól, hogy utóbbi kétszer égett meg saját stadionjában. A bordók rossz passzban vannak, négy mérkőzés óta nyeretlenek, három zakó után jött egy iksz a múlt héten a Varésénél. A társulat erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból állt fel a brigád. Claudio Foscarini legénységének nagyon kellenének az egységek, hiszen a veszélyes zónától nem tudtak elszakadni Pellizierék. A házi gólkirály edzéseket hagyott ki a héten, rajta kívül még egy középpályás sérült - a szakmai stáb nincs könnyű helyzetben, hiszen két alapember szereplése került veszélybe. Jó hír viszont, hogy egy bekk letöltötte eltiltását.

A Virtus a sereghajtó, 7 csatában mindössze 5 egység jött össze. Idegenben két remi mellett kétszer megégett, gólaránya tragikus: 3-8. A legutóbbi fellépés tragikusra sikeredett: a delfineknél égtek meg 4-0-ra (Pescara). A meccsen kiállítottak egy bekket, sérült a házi gólkirály, az első számú kapus, és még két hátvéd sem bevethető. Ilyen szűk keretnél azért ez tekintélyes lista...

Tipp: Cittadella - Entella, 1, döntetlen nélkül (1.44)

A Cittadella tavaly megúszta a kiesést, és az idén sem lehetnek komolyabb céljaik a bordóknak. Az újonc Virtus is a bennmaradásért harcol majd, ám a kerete vékonynak tűnik. Szerintünk a kiesési rangadón a hazai pálya előny kijön, így a pontok jó eséllyel a Stadio Pier Cesare Tombolatoban maradnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!